saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت همه دوستان من مشكلي داشتم كه از دوستان درخواست راهنمايي دارم. در سايت من در نوار قسمت بالايي مرورگر به جاي اينكه اسم سايتم رو بنويسه، مي نويسه صفحه اصلي، ولي من مي خوام كه عنوان سايت درج بشه و نمي دونم كه از كجا و كدوم قسمت تنظيماتش رو انجام بدم. لطفا راهنماييم كنيد. آدرس سايتم www.sbnews.gsir.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما از منو ها وارد گزینه صفحه اصلی بشید در قسمت پارامترها گزینه عنوان صفحه رو هرچی دوست دارید تنظیم کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تشكر خدمت شما استاد گرامي من تازه كارم و تو زبانه ي منو ها و قسمت مديريت صفحه اصلي نتونستم اون قسمتي كه گفته بوديد رو پيدا كنم. اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شم.چون در معرفي سايت به موتور هاي جستوجوگر عنوان سايت خيلي مؤثره.به راهنمايي تون خيلي احتياج دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> [پارامترها - سیستم ] عنوان صفحه: ---> هر چی دوست دارید نمایش عنوان صفحه ---> خیر 2. مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> تب " سایت " نام سایت: ---> نام دلخواهتون موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر