mosafer2 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من وقتی میرم تو ماژول ها قسمت تنظیمات ماژول ها برام نمیاد چکار کنم؟ فقط یه ماژول نیست با همشون مشکل دارم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من وقتی میرم تو ماژول ها قسمت تنظیمات ماژول ها برام نمیاد چکار کنم؟ فقط یه ماژول نیست با همشون مشکل دارم:s درود بر شما من تو لوکال قبلا این مشکل رو داشتم. با یه مرورگر دیگه امتحان کنید اگه باز نشد مشکل از جوملاتون هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 نهایتا اگر مشکلتون حل نشد جوملا رو مجددا اکسترکت کنید و فولدر نصب رو حذف کنید و امتحان کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من وقتی میرم تو ماژول ها قسمت تنظیمات ماژول ها برام نمیاد چکار کنم؟ فقط یه ماژول نیست با همشون مشکل دارم:s اگر پلاگين امنيتي را نصب كرديد غير فعال كنيد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadsadri 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من ماژول منو رو نصب کردم اما هیچ منویی روی صفحه من ظاهر نمیشه به نظرتون علت چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 با سلام ببینید ماژول فعال است یا نه. سطح دسترسی ماژول در صفحات هم چک کنید. بهترخ گزینه همه صفحات رو انتخاب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در مرداد 91 بله هم فعاله هم همه صفحهات هست تنها مشکلش اینه که تنظیماتش نیست مثلا ماژول نمایش دادن وضعیت یاهو یا چندتای دیگه تو نسخه های قدیمی جوملا دست چپ تنظیمات داشت نسخه جدید جوملا جای تنظیماتشو پیدا نمیکنم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 اگر تنظیمات رو مشاهده نمیکنید احتمالا مشکل از نسخه ایست که استفاده کردیدو با جوملای شما هماهنگ نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در مرداد 91 باهمه ماژول ها همین مشکلو دارم میشه یکی از مدیرا سایتو برام چک کنن خیلی لازم دارم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 اطلاعات سایت رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته عزیز اطلاعات را یا اینجا قرار بدین یا پیام خصوصی کنید تا کمکتان کنیم این مسئله ی بزرگی نیست و به راحتی حل میشه نگران نباشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansore 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من وقتی میرم تو ماژول ها قسمت تنظیمات ماژول ها برام نمیاد چکار کنم؟ فقط یه ماژول نیست با همشون مشکل دارم:s درود بر شما من تو لوکال قبلا این مشکل رو داشتم. با یه مرورگر دیگه امتحان کنید اگه باز نشد مشکل از جوملاتون هست. سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم چطوری حلش کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام عدم نمایش تنظیمات ماژولها منوط به سازگار نبودن ورژن افزونه با نسخه جوملا و یا تداخل با سایر افزونه ها میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sado1214 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام عدم نمایش تنظیمات ماژولها منوط به سازگار نبودن ورژن افزونه با نسخه جوملا و یا تداخل با سایر افزونه ها میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): خب یعنی با تمام ماژول ها این مشکل رو داره پس چرا بقیه کسانی که از این ماژول ها استفاده می کنند مشکلی ندارند باید چطوری رفعش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله هم فعاله هم همه صفحهات هست تنها مشکلش اینه که تنظیماتش نیست مثلا ماژول نمایش دادن وضعیت یاهو یا چندتای دیگه تو نسخه های قدیمی جوملا دست چپ تنظیمات داشت نسخه جدید جوملا جای تنظیماتشو پیدا نمیکنم:s خب دوست عزیز ، این یعنی اینکه شما افزونه هایی رو که در جوملا 1.5 داشتید توقع دارید که حتما تو جوملا 2.5 هم به درستی کار کنند شما باید قبل از ارتقا از وجود نسخه سازگار افزونه هاتون با جوملا 2.5 مطمئن بشید خب یعنی با تمام ماژول ها این مشکل رو داره پس چرا بقیه کسانی که از این ماژول ها استفاده می کنند مشکلی ندارند باید چطوری رفعش کرد این حرفتون اصلا منطقی نیست . برای اینکه همه از افزونه ها بطور یکسان استفاده نمیکنن و این مربوط به بحث تداخل میشه برای رفعش میبایست افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید تا افزونه ای که تداخل ایجاد میکنه مشخص بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر