pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به دوستان یه کامپوننت می خوام برای فروش انلاین فایل به صورتی که بعد از پرداخت مبلغ از طریق سیستم شتاب لینک دانلود براش خریدار باز بشه و بتونه فایل رو بعد از پرداخت پول دانلود کنه یه کی از دوستان سیستم ویرچوامارت رو معرفی کردند ولی متاسفانه نتونستم قسمت فروش فایل براش درنظر بگیرم امورش کاملی از این افزونه سراغ دارید که طریقه فروش فایل رو هم آموزش داده باشه ؟ متشکر از راهماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز در جومینا یک سیستم فروش فایل رایگان منتشر شده که قابلیت اتصال به بانک های مختلف رو هم داره در سایت جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز سیستم فروش فایل رو نصب کردم می خوام پیشرفته تر باشه آمورشی برای ویرژوال مارت هست که بشه باهاش کار کرد ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بله دوست عزیز آموزش هم وجود داره لطفا جستجو فرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 یه آموزش که طزیقه فروش فایل روتوضیح داده باشه مواردی که پیدا کردم کلی بود ایا دمو از ویرژا مارت دارید که باهاش فایل بفروشن ممنون از راهماییتون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز خب کاری نداره شما یک محصول رو انتخاب میکنید از نوع قابل دانلود! طرف هزینه رو پرداخت میکنه و لینک دانلود فایل براش هم ایمیل میشه هم در بخش کاربری قرار میگیره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 نه منظور طریقه تنظیمات برای سیستم بانکی و همچنین دسته بندی محصولات هست سلام دوست عزیز در جومینا یک سیستم فروش فایل رایگان منتشر شده که قابلیت اتصال به بانک های مختلف رو هم داره در سایت جستجو کنید یا علی من با اقای تهرانی که صحبت کردم به من ویرژوا مارت رو پیشهناد دادن ولی متاسفانه طریقه فروش فایل دانلودی رو آموزشش رو پیدانکردم اگر آموزشی هست لطفا معرفی کنید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 یه سوال داشتم از دوستان این سایت از چه سیستمی برای فروش فایل استفاده می کنه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید : http://www.lachini.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام این سایت از یه سیستم فروش فایل اختصاصی استفاده می کنه و با جوملا هم طراحی نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 اگر سیستم فروش داکمن روبخوام چقدر هزینش می شه ؟ همراه با راه اندازی و تست و اتصال به سیستم شتاب در مرود سیستم ویرژوا مارت هم همینطور اگر بخوام نصب و تست شده تحویل داده بشه هزینش چقدر می شه ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 سیستم فروش فایلی که بر روی جومینا هست از چه کامپوننتی استفاده شده ؟ من سیستم ویرژوا زو نصب کردم اگر بخوام که این کامپوننت کانفیگ بشه و فایل ها برای فروش قرار بگیره و به سیستم بانکی وصل بشه تست شده تحویل داده بشه چقدر هزینه باید پرداخت کنم ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر