mosafer2 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان جوملایی من یه سایت برا شهرستان دارم میزنم که اخبار شهرستان اونجا باشه ولی میخوام کنار هر خبر عکسش باشه یه چیزی مثل این >>> سایت مورد نظر << نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه ورژن جوملاتون 2.5 هست میتونید از امکانات خود ویرایشگر مطلب جوملا استفاده کنید که برای هر مطلب میشه یه تصویر اختصاص داد اگر هم جوملاتون 1.5 هست میتونید از کاتالوگ سازهایی مثل k2 استفاده کنید که امکانات مدیریتی مطلب رو گسترش میده و میتونید از تصویر نیز برای مطالب خودتون استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosafer2 0 ارسال شده در مرداد 91 2.5 دقیقا از کجاش استفاده کنم؟ و میخواستم برا کاربرا عکس بذارم وقطی مطلب بزنن کنار مطلب در بیاد این امکانش هست؟:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 91 موقعی که مطلب جدید رو اصافه میکنید از سمت چپ قسمت "تصاویر و پیوندها" میتونید تصویری رو که میخوایین در متن مقدمه و متن کامل نشون داده بشه رو تو این قسمت وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر