teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در مرداد 91 با درود دوستان اگر که پلاگین اتصال زرین پال و rsmembership رو دارند معرفی کنند هزینه خرید این پلاگین زیاده اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم شاد باشید برای جوملا 2.5 و rsmembership_1.0.0_rev17_J2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بنده یک پلاگین دارم اما نمیدونم مربوط به کدوم نسخه هست دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در مرداد 91 میشه آپ کنید ممنون ولی فکر کنم همونی هست که در جومینا ارائه شده و به نظر قدیمی هست دوستان نسخه جدید تری ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز اگز پلاگینی برای نسخه ای وجود داشته باشه دیگه قدیمی و جدید نداره که!!! مهم اتصال به درگاه هست که باید برقرار بشه! امکانات خاصی نداره که بخوواد نسخه جدیدتری بیاد! اگر نسخه جدیدی هم باشه احتمالا برای نسخه 2.5 باید باشه شما نسخه سیستمتون رو ذکر نفرمودید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز اگز پلاگینی برای نسخه ای وجود داشته باشه دیگه قدیمی و جدید نداره که!!! مهم اتصال به درگاه هست که باید برقرار بشه! امکانات خاصی نداره که بخوواد نسخه جدیدتری بیاد! اگر نسخه جدیدی هم باشه احتمالا برای نسخه 2.5 باید باشه شما نسخه سیستمتون رو ذکر نفرمودید یا علی با درود 2.5.6 آخرین ورژن جوملا نسخه ای که من نصب کردم وقتی فعال میشه در مسیر plugin/plugin.php ارر میده و جایی برای ورود کدهای زرین پال نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 پلاگین رو خودتون اضافه کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در مرداد 91 پلاگین رو خودتون اضافه کردید؟ با درود کاش میشد یک راهنمایی حتی کوچیک به من بکنید ممنونم آره خودم نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 احتمالا نسخه پلاگین با جوملا شما هماهنگ نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در مرداد 91 پیشنها شما چیه نسخه خودتون را آپ نمی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/407-rszarrinpal.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته عزیز این پلاگین تجاری هست و اپلود ان قوانین جومینا را نقض میکند لطفا قبل از زدن پست قوانین انجمن را مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ببینید mirhendi جان لطفا از چیزی مطمئن نیستید پست نزنیدپ این لینک از سایت جومینا است فعالیت به پست زیاد زدن در ارسال ها نیست!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pzasna 0 ارسال شده در مهر 91 http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/407-rszarrinpal.html سلام دوست عزیز / ضمن تشکر من هم این پلاگین را برای جوملا 1.5 و جوملا 2.5 احتیاج دارم / لینک دانلود کار نمیکنه/ اگه زحمت نیست لینک دانلود را به این ایمیل لطف بفرمایید pzasna@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما تمامی لینک های جومینا تغییر یافته است لذا از قسمت منو ها میتوانید افزونه های مورد نظر را جستجو نمایید افزونه مورد نظر شما در بخش افزونه های بانکی قرار دارد http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pzasna 0 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما تمامی لینک های جومینا تغییر یافته است لذا از قسمت منو ها میتوانید افزونه های مورد نظر را جستجو نمایید افزونه مورد نظر شما در بخش افزونه های بانکی قرار دارد http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce.html سلام مجدد / نه لینک کار میکنه و نه منوی افزونه های بانکی را پیدا کردم //ممنون / بیش از این مزاحم نمیشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر