رفتن به مطلب
computer_prospect

پنهان شدن خبرها و ویرایش پرسش و پاسخ توسط انتشار دهنده

پست های پیشنهاد شده

سلام دوباره به همه عزیزان دل :

[MOVE]خسته نباشید [/MOVE]

باز برای اینکه نظم رو رعایت کرده باشم 2 تا سوالم رو در یک تایپیک عرض می کنم .

1- من برای منوهام از ماژول mod_clo استفاده کردم . این ماژول کارش اینکه میاد Article های شما رو بر حسب Category به صورت درختی نمایش می دهد . من قابلیت ویرایش Article ها رو به یکی از دوستام از قسمت Front end سپرده ام و سمت Publisher رو بهش دادم . اما متاسفانه به من میگه وقتی خبر پر می کند در یکی از زیر منو ها بعد ذخیره کردن اون خبر کلا این زیر منو از منوی اصلی غیب یا پنهان میشه . نمی دونم مشکل از کجاست . آیا از تاریخی هست که انتخاب کرده در صورتی که تاریخ خود امروز مثلا برای خبر درج میشود . پس نباید مشکلی باشه . می تونید برای راهنمایی بیشتر به سایت http://www.oriental-phoenix.com مراجعه کنید و از نزدیک با مشکل من روبرو بشید و لطف کنید من رو راهنمایی کنید .

[MOVE]ببخشید زیاد شد بازم می گم ! خسته نباشید [/MOVE]

2- من از کامپوننت پرسش و پاسخ ترجمه شده توسط دوست عزیزمنون آقای روزبه دولتشاهی استفاده می کنم نام کامپوننت (JEFAQ) . می خواهم از قسمت Front end ویرایش این کامپوننت رو به دوستم بسپرم . آیا این امکانش هست ؟ اگر نه پیشنهادتون برای اینکه قسمت پرسش و پاسخ رو بتونه ویرایش کنه چی هست ؟

البته اگر بخوام از کامپوننت noixACL یعنی دسترسی کاربران همون Access Control که توسط دوست مهربان و محترمم آقای امیررضا تهرانی تهیه و فارسی سازی شده استفاده کنم چند تا مشکل وجود داره .

2-1- من یک دسترسی درست کردم که کاربری که مد نظرم بود از قسمت Back end یا همون مدیریت سایت فقط و فقط بتونه به ویرایش و اضافه کردن و حذف Article و Category و Section بپردازد و هیچ منوی دیگری رو از قسمت ابزار نمی دید جز منوی Menu و Site ، خیلی خوب بود اما مشکلات اینا بود که اولا کاربر منوی Menu رو میدید اما نمی تونست تغییر در آنها ایجاد کند ولی از منوی سایت می تونست کاربران رو ببینه و حتی پسوردشونم عوض بکنه حتی مدیر رو ! خب این خیلی بد بود . بخاطره همین از این کامپوننت نشد استفاده کنم وگرنه خیلی ماه بود .

2-2- درضمن از خود کنترل پنل مدیریت سایت تمام آیکن های موجود دیده می شه . حالا باز اون مشکلی نیست اما فقط اگر روش کلیک بکنه پیغام می دهد شما اجازه ندارید وارد شوید .

حالا پیشنهاد شما چیست لطفا راهنمایی کنید منو . از اینکه وقت گذاشتید و متنون من رو با حوصله خواندید ممنونم .

راستی مشکل اساسی پنهان شدن Article ها است . لطفا بررسی کنید .

پیشاپیش سپاسگزارم .53.gif53.gif

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

1. یکمقدار سوالتون مبهم هست! در مدیریت سایت از قسمت ابزارها حذف کش و بررسی سراسری رو انجام بدید ببینید حل می شه یا خیر

2. این طبیعی هست که کسانی که بهشون دسترسی می دید حتی دسترسی [مدیر]، این دسترسی در حد دسترسی مدیر اصلی سایت نباشه مخصوصا در این مورد که اون شخص بتونه پسورد مدیر اصلی رو هم تغییر بده!!!

اگر می خواهید کاربر مورد نظرتون فقط به بخش های خاصی دسترسی داشته باشه جهت ویرایش و ... باید از الحاقاتی استفاده کنید که جهت سطوح دسترسی طراحی شدند و یا اینکه تا آمدن نسخه 1.6 جوملا صبر کنید...

پیروز باشید

لینک به ارسال

سلام به شما :

از حسن توجه شما سپاسگزارم .

یکمقدار سوالتون مبهم هست! در مدیریت سایت از قسمت ابزارها حذف کش و بررسی سراسری رو انجام بدید ببینید حل می شه یا خیر

منظور من این بود که در قسمت منوی سایت ، زمانی که کاربر منتشر کننده (publisher ) یک خبر اضافه می کند اون خبری که اضافه کرده از منو پنهان می شه . انگار همچین خبری نریخته تو سایت اما در محبوبترین ها یا آخرین اخبار میاد اون خبر .

سوال اول من :

من از کامپوننت پرسش و پاسخ ترجمه شده توسط دوست عزیزمنون آقای روزبه دولتشاهی استفاده می کنم نام کامپوننت (JEFAQ) . می خواهم از قسمت Front end ویرایش این کامپوننت رو به دوستم بسپرم . آیا این امکانش هست ؟ اگر نه پیشنهادتون برای اینکه قسمت پرسش و پاسخ رو بتونه ویرایش کنه چی هست ؟

نمی دونم چطور بیان کنم که متوجه بشید و بتونید منو راهنمایی کنید . خدمتتون عرض کنم که من می خوام از سایت نه از قسمت مدیریت سایت که Backend نام داره از سایت پرسش و پاسخ رو اضافه یا ویرایش کنم . امکانش هست ؟

این طبیعی هست که کسانی که بهشون دسترسی می دید حتی دسترسی [مدیر]، این دسترسی در حد دسترسی مدیر اصلی سایت نباشه مخصوصا در این مورد که اون شخص بتونه پسورد مدیر اصلی رو هم تغییر بده!!!

منظور من این بود که زمانی که به یک کاربر حق دسترسی به قسمت هایی از سایت رو از Backend می دم اون راحت می تونه پسورد مدیر رو هم عوض بکنه .

شما چه الحاقاتی رو می شناسید برای سطح دسترسی لطفا اگر امکانش هست معرفی نمائید .

و یا اینکه تا آمدن نسخه 1.6 جوملا صبر کنید...

در چه زمانی جوملا 1.6 منتشر می شود تا ما خوشحال بشیم ؟ :shy:

پیشاپیش سپاسگزارم .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...