soleymani 0 ارسال شده در مرداد 91 باسلام دوستان من مشكلم اينه كه قالبم ي قابليت داره كه ميشه كاربر رنگ سايت رو شخصي سازي كنه ميخوام اين منو رو غير فعال كنم لطفا راهنماييم كنيد چطور اين كار رو انجام بدم راستش با غير فعال كردن jquery اين منو غير فعال ميشه اما من براي اسلايد شو به jquery نياز دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مونده به قالبتئن از تنظیمات قالب از طریق کد ها زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleymani 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزيز تو تنظيمات قالب نيست بيشتر بايد از طريق كد ها فكر كنم تغيير اعمال بشه ميتونيد راهنمايي بيشتري كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qaem 1 ارسال شده در مرداد 91 لطفا دموی سایتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما از چه قالبی استفاده می کنید اگه تجاری نیست لینکشو بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر