مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه جومینــــــایی های عزیز در این تاپیک با پلاگینی آشنا خواهید شد به نام TCVN Auto Login این افزونه این امکان را میسر میسازد تا کاربر پس از آنکه اقدام به ثبت نام در سایت نمود دو کار را انجام دهد : اول آنکه کاربر ثبت نام شده را بطور خودکار لاگین میکند ( البته توجه داشته باشید که فقط همین یکبار یعنی بعد از ثبت نام این کار را انجام میدهد) دوم آنکه کاربر ثبت نام شده را پس از ثبت نام به آدرسی که از قبل تعیین شده ریدایرکت میکند نکته مهم : بعد از نصب و فعال سازی این پلاگین میبایست در قسمت مدیریت کاربران اون بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و گزینه " فعالسازی حساب کاربری جدید " را روی هیچکدام قرار دهید لینک دموی افزونه لینک معرفی افزونه در سایت رسمی جوملا لینک دانلود از سایت سازنده لینک دانلود از سرور جومینــــــا برای جوملا :25::pj: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 2 واکنش ها : tarenoco و sony666 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
venuslaser 0 ارسال شده در مهر 95 سلام من این و روی جوملا 3.5 نصب کردم نصب شد به نظر شما چون برای 2.5 هست مشکلی ایجاد می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 8 ساعت قبل, venuslaser گفت: سلام من این و روی جوملا 3.5 نصب کردم نصب شد به نظر شما چون برای 2.5 هست مشکلی ایجاد می کند درود به احتمال زیاد کار نخواهد کرد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر