bonyan 0 ارسال شده در مرداد 91 بسم الله الرحمن الرحيم سلام دنبال يه افزونه مثل براي جوملا 2.5 مي گشتم . اگه افزونه اي شبيه اين مي شناسيد معرفي كنيد . باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما میتونید از افزونه های خبری مثل گلوبال نیور استفاده کنید نسخه 1.5 با امکانات نسخه 2.5 رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید http://forum.joomina.ir/thread-12831.html یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 91 من مي خوام دقيقاً مثل همين نشون بده . يعني مطلب اولي رو با عكس و بقيه رو با عنوان . و اينكه وقتي اين افزونه اي كه شما معرفي كرديد رو نصب مي كنم اين ارور مياد . Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yamahdi1/public_html/jupgrade/modules/mod_globalnews/helper.php on line 195 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 چرا jupgrade؟؟؟ بنده الان نصب کردم هیچ مشکلی نداشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 91 شايد سرور سايتم مشكل داره . ماژول ديگه اي سراغ نداريد ؟ با اين ماژول نمي شه مجموعه ي خاصي رو انتخاب كرد و تا جايي كه من ديدم اصلاً تنظيمات نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این بهترین ماژول خبری است میتونید اندازه تصویر رو مشخص کنید تعداد مطالبی رو که میخواید نمایش داده بشه رو مشخص میکنید ... به نظر بنده خیلی زیباتر و کاملتر از این ماژولیست که شما تصویر گذاشتید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 91 اگر كسي چيز ديگه اي مي شناسه لطفاً معرفي كنه . باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در مرداد 91 من گلوبال نيوز جومينا رو نصب كردم درست كار مي كنه . حالا چطور به اين صورتي كه شكلش رو بالا گذاشتم در بيارم ؟ كه اولي عكس دار و بقيه بدون عكس باشن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر