arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 سلام وقت بخیر بنده از جوملا 1.5.26 زیر برای ساخت سایت استفاده کردم : joomla_jpersian_1.5.26-stable http://www.joomlafarsi.com/download/ وقتی مطلب جدیدی ایجاد می کنم ، ابتدا خلاصه مطلب و تصویر رو قرار می دم بعد کلید ادامه مطلب رو می زنم بعد از خط قرمز متن کامل رو قرار می دم. خلاصه مطلب و تصویر در صفحه اول در گلوبال نیوز نمایش داده می شه تا اینجا مشکلی ندارم ... اما در ستون سمت چپ که بخش تنظیمات مطلب هست، تیک گزینه عدم نمایش خلاصه مطلب رو می زنم و قصد دارم وقتی بیننده وارد صفحه داخلی مطلب می شه بخش خلاصه و تصویر رو نبینه ... اما متاسفانه با زدن این تیک همچنان خلاصه مطلب در صفحات داخلی دیده می شه ... یکی از اساتید گفت که جوملای جدید روی هاست بریزم ... اما چون بخش هایی از جوملا رو ویرایش و بومی سازی کرده ام نمی تونم این کار رو بکنم و دوباره همه ی اون تنظیمات و ویرایش ها رو از نو انجام بدم ... دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند که پوشه و فایل های مربوط به این بخش نمایش یا عدم نمایش خلاصه مطلب در بسته جوملا کجاست ، تا فقط همون پوشه و فایل ها رو روی هاستم کپی کنم ... با سپاس www.lianmehr.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در منوی اصلی(پیشفرض) هم پارامترهای کامپوننت رو تنظیم کردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در منوی اصلی(پیشفرض) هم پارامترهای کامپوننت رو تنظیم کردید!؟ موفق باشید بله اما جواب نمی ده ... نمی دونم مشکل کجاست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام ممکنه تو کش باشید حالا بعد از اعمال تغییرات اگر 3 مورد زیر رو انجام ندادید انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید در مدیریت از قسمت ابزارها نیز این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 تغییری نکرد ... قبلا هم این کش ها رو پاک کرده بودم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز ، همانطور که آقای فرحزادیان هم اشاره کردند شما ابتدا تنظیمات منویی که مطلب در اون قرار گرفته رو بررسی کنید چون تنظیمات منو از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است هرگاه تنظیمات منو رو روی استفاده از تنظیمات سراسری قرار بدید تنظیماتی که تصاویرشون رو در بالا قرار دادید اثر گذار خواهند بود در غیر اینصورت هیچ تاثیری نخواهند داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز ، همانطور که آقای فرحزادیان هم اشاره کردند شما ابتدا تنظیمات منویی که مطلب در اون قرار گرفته رو بررسی کنید چون تنظیمات منو از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است هرگاه تنظیمات منو رو روی استفاده از تنظیمات سراسری قرار بدید تنظیماتی که تصاویرشون رو در بالا قرار دادید اثر گذار خواهند بود در غیر اینصورت هیچ تاثیری نخواهند داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سپاس از توجه شما لطفا می شه دقیق بفرمایید ابتدا کجا و از کدوم قسمت رو باید تنظیم کنم ؟ مطالب در منوی خاصی نیست ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله تنظیمات باید همینگونه باشد یعنی با این تنظیمات هم درست نمیشه ؟!!! یک منو هم برای مطالبتون ایجاد کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله تنظیمات باید همینگونه باشد یعنی با این تنظیمات هم درست نمیشه ؟!!! یک منو هم برای مطالبتون ایجاد کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): متاسفانه به این صورت هم در صفحه داخلی باز خلاصه متن دیده می شه ... فکر می کنید مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 اساتید و دوستان نظر خاصی ندارند؟ ممکنه این مساله به قالب سایت هم ربط داشته باشه ؟! تنها راهی که باقی می مونه اینه که فایل های جوملا رو جایگزین کنم ... فایل های این بخش خلاصه مطالب در کدوم قسمت بسته جوملا هستن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 در فروم زیر تعدادی از کاربران دقیقا مشکل بنده رو مطرح کرده اند ... http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=34&t=427009 با اینکه نمایش متن معرفی رو روی " عدم نمایش " قرار داده اند اما در صفحه داخلی همچنان خلاصه متن دیده می شه ... یکی از کاربران راه حلی برای این موضوع مطرح کرده ... دوستان و اساتید لطفا یه بررسی بفرمایند ، روش و راه حل این کاربر رو تشریح کنند. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 بالاخره بعد از چند روز زیر و رو کردن جوملا و افزونه ها علت مشکل مخفی نشدن خلاصه مطلب رو پیدا کردم ... پلاگین TCE - Teglo Content Extension یا همان مشخصات مطلب ! http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-details/58-content-details.html زمانی که این پلاگین فعال باشه ، خلاصه مطلب مخفی نمی شه و در هر حالتی در صفحه داخلی دیده می شه ... حالا باید دنبال یه پلاگین دیگه باشم که بتونه کد خبر برای مطالب ایجاد کنه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما پلاگین دیگه ای نیست میتونید هسته جوملا را تغییر بدید و یا در قالب برنامه نویسی کنید که هر دوش باید به زبان php و همچنین به فریم ورک جوملا کاملا مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر