sattarjoo 5 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خسته تمامی دوستان یه مشکلی برای من پیش آمده اینه از وقتی از جوملا 1.5 به 2.5 ارتقا دادم مطالبم بر روی عکس ها می افتد برای مثال مطلب (( انواع سرطان پوست کدامند؟ )) خودتون ببینید فکر کنم فقط در صفحه اصلی این اتفاق می افتد باز هم اگر دوستان یه نگاهی بیاندازند ممنون میشم اینم آرس: www.nursingazzahra.ir ممنون میشم اگر کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در فایلهای CSS قالبتون دنبال کد زیر بگردید .article-image img { background: none repeat scroll 0 0 #D6E4EC; border: 1px solid #90CAE0; clear: both; display: block; margin: 20px 0 0; padding: 4px; } در کد بالا خط display را بصورت زیر اصلاح کنید display: table-caption; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و خسته نباشید آقای صفرعلی ممنون که جوابم را دادین ، دستور را اجرا کردم در مرورگر فایرفاکس خوب نشون میده ولی در مرورگر اینترنت اکسپلور مثل قبل هست مشکل از کجاست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام وارد مسیر زیر شوید : templates/ja_social/css/template-ie.css کد زیر را به انتهای فایل اضافه کنید .article-image { direction: ltr; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر