nava 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام بە همگی من یە قالب با آرتیستر طراحی کردەام ولی یە مشکلی کە دارم نمی تونم منوهای بالای سایت رو آبشاری بکنم و فقط منوی اصلی نشون دادە میشە. برای اینکە شاخەهای دیگر یک منو نشان دادە بشە باید کار خاصی تو تنظیمات منوها انجام بدم یا مشکل جای دیگە میباشد؟ من حتی موقع طراحی نوع منوها رو آبشاری انتخاب کردەام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما میتونید یک موقعیت ماژول برای منوی آبشاری ایجاد کنید بعد یک ماژول منو آبشاری استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما باید دستی و با cssمنو را ابشاری کنید که قبلا هم دربارش بحث شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از جواب شما دوستا عزیز من برای آبشاری کردن منوها نمیخوام از ماژول استفادە بکنم میخوام همان منوهای قالب باشە و از آموزش آبشاری کردن منوها نمیتونم استفادە بکنم چون مخصوص اعضای ردە دوم هستش کە من نیستم. ممنون میشم یە کم در مورد دستکاری کدهای css قالب برای آبشاری کردنشان شرح دهید تا کار ما هم روبرا بشە چون خیکی سعی کردم من خودم نتونستم. ممنون از تمامی شما دوستای گلم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر