pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان از ماژول Optimized Campaign استفاده می کنم و به تمام منوها هم اختصاص دادم اما در مطالب بعضی از منو ها نمایش داده نمیشه! در حالی که واسه اون مجموعه منو ایجاد کردم و ماژول هم بهش اختصاص دادم :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خب احتمالش هست که با افزونه ای تداخل داشته باشید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 ممنون، ببینید تو صفحه اصلی و تعدادی از منوها نمایش میده اما تو بعضیها نمایش نمیده ! آیا افزونه دیگه ای سراغ ندارید که کارش مثل همین باشه و بشه یک آیکون به صورت ثابت قرار داد سمت راست سایت؟ ممنون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز بنده از ماژول mod_beinvolved استفاده میکنم که کارش نمایش بنر بالای سایته فکر کنم کارتون رو راه بندازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در آذر 91 سلام mod_beinvolved برای جوملا 2.5 هم کا میکنه ؟ مشکلی نداره ؟ اگر مورد تایید هست لینک دانلودش رو محبت میکنید بفرستید ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! میتونید از این تاپیک دریافت کنید http://forum.joomina.ir/thread-13406.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر