mossab 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من میخوام یه مطلبمو این جوری بذارم اما هر کاری میکنم نمی تونمhttp://www.eligasht.ir/packages.php منظورم تورهای جدا جدا هستند . راستی فونتش چیه ؟میشه رو جوملا نصب کرد؟ هم اکنون نیازمنده یاری شما هستم .با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام این سایت با جوملا کار نشده اما با افزونه های فتوگالری میشه شبیه اش رو ایجاد کرد در مورد فونت هم تو انجمن بحث شده جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 شما باید از کاتولوگ ساز ها استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 91 شما باید از کاتولوگ ساز ها استفاده کنی تایید! با کاتالوگ ساز یه چیزی ازین بهتر هم در میاد! برای اینکه بتونی از این فونتها استفاده کنی باید از قابلیت @font-face توی css هات استفاده کنی. با سرچ عبارت "@font-face" تو گوگل می فهمی که باید چه کار کنی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر