ice man 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت دوستان واساتید محترم همین الان از دوستان عذر می خوام بابت این که در پایین چند تا سوال پرسیدم و فکر می کنم که این خلاف قوانین باشه قول می دم که دیگه تکرار نشه . من جامعه ساز مجازی جومینا community builder نسخه ی1. 1.8 رو از سایت جومینا دانلود کردم و تونستم با موفقیت نصبش کنم اما حالا که وارد کامپوننت می شم نمی دونم باید چکار کنم. آیا این افزونه توانایی های زیر رو داره؟ مشاهده پروفايل ها افزودن دوستان جديد به اشتراك گذاري تصاوير و ويدئوها ایجاد گروه ملحق شدن به گروهای دیگر و امکانات دیگری که در سایت ف-ی-س ب-و-ک می بینیم اگر این افزونه توانایی های بالا رو داره چه جوری میشه این توانایی ها رو ایجاد کرد؟ اگر این افزونه توانایی های بالا رو نداره پس دارم در باره ی این افزونه اشتباه فکر می کنم پس اگر ممکنه بگید که این افزونه دارای چه توانایی هایی و کاربرد هایی است و اگر بخوام توانایی های بالا رو ایجاد کنم باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟ و نقش افزونه ی missius در این رابطه چیه ؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید. ice man نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keran4i3 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما از همونجایی که دانلود کردی مطالعه کنی امکاناتش ذکر شده در مورد طریقه کار کردن هم باید عرض کنم هر کامپوننتی طریقه کار خودش رو داره و آموزش کار امکان پذیر نیست اگر مشکلی دارید بپرسید دوستان راهنمایی کنند یا علی (سعید حمزه زاده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر