ehsaan 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام. من پلاگین های اتصال joomshopping به بانک ملت و زرین پال رو نصب کردم بعد از انتخاب کالا تا آهرین مرحله مشکلی نداره همین که می ره واسه پرداخت خطای زیر رو می ده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@mareke.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در مورد ارور Internal Server Error قبلا بحث شده بهتر است سرچ کنید / زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsaan 0 ارسال شده در مرداد 91 همشون سایتشون کلا بالا نمیومده اما مال من فقط مرحله آخر پرداخت اینجور می شه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز پست دوم ! زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsaan 0 ارسال شده در مرداد 91 خودتم از جوابت تعجب کردی واقعا ممنون که تا الان بیدار بودی که جواب بدی. راستی نمی خواد این دفه جواب بدی خودم می دونم پست دوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام چی بگم والا !!! دوست عزیز با توجه به تاریخ عضویتتون فکر نمی کنم کم از مجموعه جومینا و اطلاعات مدیران جومینا و کاربران گل جومینا که از جون و دل و بی منت تلاش میکنند بهره برده باشید... منتی هم نیست فقط خواهشا کمی قدر شناس باشید دوست عزیز... بدلیل برخورد نامناسبتون شما اخراج شدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]شما ببین فایل joominamellat.php داخل پوشه pm_mellat وجود دارد؟؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در دی 91 با سلام یه نظ من این کامپوننت های پرداخت کلا مشکل دارن. این فایل joominamellat.php رو از کجا میشه دانلود کرد چون واسه من همچین فایلی وجود ندارد. با تشکر از راهنمایی شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر