power2 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان بنده افزونه فروش فایل انلاین رو نصب کردم اما نام فایلها رو به صورت علامت سوال نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یونی کد دیتابیس هم چک کردم utf8 هست دوستان لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما باید جداول مربوط به این افزونه رو به utf8_general_ci تغییر دهید... از اسکریپت زیر هم می تونید استفاده کنید: http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87/script.html دقت داشته باشید وقتی زبان جداول مورد نظر رو از طریق Operations به utf8_general_ci تغییر دادید ممکنه مشکل همچنان پابرجا باشه و در این حالت باید مجدد وارد جدول مورد نظر بشید و در همون منوهایی که در بالا هست روی Structure کلیک کنید باز یکسری گزینه مروبط به اون جدول هست که مربوط به زبان می شه و اونها رو هم باید utf8_general_ci کنید... نکته1 : بعد از اطمینان از utf8_general_ci بودن جداول دقت داشته باشید که مجدد باید عنوان فایلها رو یا هر متنی که بصورت علامت ؟؟؟؟؟؟ بوده را ایجاد کنید (علامت ؟؟؟؟ های قبلی مشکلشون حل نخواهد شد) نکته2 : ابتدا از دیتابیس اتون بک آپ بگیرید و بعد کاری که در بالا عرض کردم رو انجام دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام ممنون از شما بنده به بخش Structure نمی رفتم مشکل بنده حل شد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام لينك دانلود اين اسكريپت مشكل داره لطفا هر كسي داره قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت شما: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extension/site-facility-joomla/allfree-extension/item/363-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%A6%D9%88%D8%A7%D9%84-%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر