arya_jal 4 ارسال شده در آبان 89 با سلام باز هم با یک ماژول فارسی دیگه را برای شما دوستان عزیز آماده کردم ماژول آخرین ارسال های به صورت اسکرول عمودی مازول جالبی است که میتونید در یکی از موقعیت های سمت راست یا چپ به راحتی ازش استفاده کنید دمو دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در آذر 89 من این ماژول رو نصب کردم . خیلی عالی بود ممنون فقط چپ چینه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از نصب ماژول در هاستتون به مسیر زیر رفته و فایل default.php رو باز کنید /public_html/modules/mod_vertical_scroll_recent_article/tmpl فایل default.php رو که باز کردید در خط 184 عبارت left رو به right تغییر دهید و ذخیره کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 باسلام به جومینا خوش آمدید .... مثل اینکه آقا مجتبی عزیز هم همزمان جوابتون رو ارسال کردن ..... ممنونم مجتبی جان البته برای بهترتر شدن کار بهتر 2مورد دیگه هم بجز گفته مجتبی جان انجام دهید ... text-align:right; text-decoration: rtl; margin-right: 2px که به شکل زیر در میاد <?php echo @$crs_html; ?> بومی {راست چین } شده ماژول ......... دانلود کنید [download]http://dl.joomina.ir/file.php?file=84d7e7df12ef173fb53531028501ff23[/download] یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام میخواستم یه خواهش کنم از اقای سعیدشمسی که اگه ممکنش هست یه بازسازی از لینک دانلود این ماژول کنن؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، لینک دانلود تست شد و مشکلی نداشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر