hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من سایتم را از یک سرور دیگه به سرور دیگه منتقل کردم همه فایل ها زیپ کردم و دیتابیس هم ایمپورت کردم ولی سایت که میاد بالا این پیام میده Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/***.ir/libraries/joomla/session/session.php on line 102 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/******/public_html/***.ir/libraries/joomla/session/session.php on line 105 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/******/public_html/***.ir/libraries/joomla/session/session.php on line 655 Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL و فایل کانفیگ هم توی قسمت اطلاعات دیتابیس چیزی به نام varpass: نیست؟ var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $user = '****'; var $db = '***; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر بک آپتون کامل بوده و کامل منتقل شده جهت رفع ارور به ادمین سروتون گزارش دهید در مورد فایل کانفیگ و پسورد دیتابیس... در کدهای انتهایی فایل کانفیک به دنبال کد مورد نظر(var $password =) بگردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر