mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من در نصب افزونه مشکل دارم و به خاطر سطوح دسترسی و پرمیشن ها نمی تونه نصب کنه می خواستم بپرسم برای نصب افزونه های مختلف (ماژول -پلاگین - کامپوننت ) و قالب باید سطوح دسترسی کدام یک از فایل تغییر بدم پرمیشن فایل ها و فولدر ها باید به چه صورتی باشد ؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 من سایت جوملامو به یه هاست جدید منتقل کردم ولی بعد از انتقال توی نصب افزونه ها مشکل دارم و ارور زیر رو میده JFolder::create: ناتوان در ایجاد پوشه هشدار! شکست در انتقال فایل خواهشا راهنمایی کنید که باید سطوح دسترسی رو به چه صورتی در بیارم ممنون کسی نمی تونه راهنماییم کنه خواهشا اگه می تونید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز ، در مورد این پیغامها قبلا بارها و بارها بحث شده جستجو کنید ، قطعا" به نتیجه خواهید رسید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 الان حدود 2 ساعته دارم جستجو می کنم ولی نتونستم پیدا کنم هنوز چیزی ممنون میشم کمکم کنید یا حداقل ادرس تاپیک هایی که این بحث انجام شده رو بهم بدید واقعا دیگه خسته شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام ابتدا لطفا مسیر پوشه log و temp رو در فایل configuration خودتون چک کنید که درست باشه. بعد به لینک زیر بروید و کامل مقاله رو مطالعه بفرمایید. http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/xmllearning-joomla.html?Itemid= امیدوارم مشکلتون حل شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 با تشکر مشکل حل شد مسیر پوشه log و temp رو در فایل configuration اشتباه وارد شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر