mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام چگونه میشود از یک برنامه کاربردی که با زبان c# نوشته شده است اطلاعاتی را در دیتابیس mysql جوملا قرار بدهیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 یکم بیشتر توضیح بدید چی کار می خواهید بکنید ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 می خواهم جوملا ،یکسری از اطلاعات را از دیتابیس دیگری بخواند. در اصل می خواهم برای یک بیمارستان سایتی طراحی کنم که این بیمارستان با برنامه ای کار می کند که یکی از کارهایش به این صورت است که وقتی هر پزشک یوزر و پسوردا ش را وارد کرد بتواند فیش حقوقی اش را که ببیند. حالا من می خواهم بین دیتابیس برنامه بیمارستان ودیتابیس سایت خود ارتباط برقرار کنم که وقتی فیش حقوقی از برنامه بیمارستان تغییر کرد این تغییرات روی دیتابیس سایت هم اعمال شود. امیدوارم منظورم را درست بیان کرده باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 تا اون جایی که من می دونم جوملا با یه دیتا بیس کار می کنه و اون هم همون دیتا بیسی که توی فایل کانفیگریشن مشخص کردید و نمیشه با دیتا بیس دیگه ای ارتباط برقرار کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر