hamid80 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من دنبال یک افزونه برای تصاویر هستم تصاویر به صورت دسته بندی شده و مجموعه بندی نمایش داده بشه و برای هر عکس بشه یک سری توضیحات داد یک چیزی شبیح به این سایت http://www.alumtekcorp.com/HomePage.aspx?TabID=3672&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 می تونید با ماژول html دستی این کار رو بکنید و بعد بهشون موقعیت بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 91 یعنی افزونه9 برای این کار نداریم حتما باید کد نویسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 احتیاج به کد نویسی نیست توی مدیریت ماژول گزینه جدید رو بزنید بعد ماژول HTML دستی رو انتخاب کنید بعد خیلی عادی عکس و متن و توضیحاتتون رو اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 91 بعد اگر بخواهیم عکس ها به صورت کوچیک نمایش داده بشه مثل اون سایت بخش ها مجزا باشه و روی تصاویر که کلید می کنیم تصاویر بزرگ بشه با ماژول html دستی می شه این کارها را کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام همانطور که اشاره شد میتونید با ماژول html دستی هم اینکار رو انجام بدید . برای بزرگ نمایش دادن تصاویر هم میتونید از حالت پاپ آپ استفاده کنید که هم با ادیتور میشه و هم با یکسری از افزونه ها موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 با ماژول html دستی هم می تونید به سادگی به عکس ها سایز بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 91 ببخشید من نفهمیدم چه طوری می شه با ماژول اج تی ام ال دستی این کارو کرد می شه یک سایتی جوملای نشان بدین یا یک چند تا عکس بگذارین که من باید چی کار کنم بعد از فعال کردن این ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر