aminy62 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام . من کامپوننت JoomShopping قدیمی رو دانلود کردم و نصب کردم. بعدش هم کامپوننت اتصال به پاسارگادش رو نصب کردم. ولی به کارم نیومد. رفتم و از قسمت نصب و حذف، پاکش کردم. یهو ارور داد و بعدش هم تو سایتم ارور افتاده، هم دیگه منوی کامپوننت از مدیریت نمیاد. بصورت دستی رفتم از روی سرور پا ک کنم com_jshopping، هر چی می زنم پاک نمیشه و بازم میاد. لطفا راهنمایی کنید. داره آبروریزی میشه برام. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جهت حذف از روی هاست لطفا بفرمایید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست !؟ در خصوص حذف دقت کنید جداول اش رو هم از دیتابیس بصورت دستی حذف کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminy62 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جهت حذف از روی هاست لطفا بفرمایید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست !؟ در خصوص حذف دقت کنید جداول اش رو هم از دیتابیس بصورت دستی حذف کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید سلام و ممنون از پاسختون. هاست لینوکسه. توی دیتا بیس سرچ کردم. اثری از این کامپوننت نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 نوع کنترل پنل اتون سی پنل هست | دایرکت ادمین هست یا...؟ با دقت بیشتری نگاه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminy62 0 ارسال شده در مرداد 91 نوع کنترل پنل اتون سی پنل هست | دایرکت ادمین هست یا...؟ با دقت بیشتری نگاه کنید موفق باشید سی پنله... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام از فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید . بعد بسته نصبی جوملا را روی جوملا موجود اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا ، پوشه Installation را حذف کنید دیتابیس را هم یکبار Repair کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 بصورت دستی رفتم از روی سرور پا ک کنم com_jshopping، هر چی می زنم پاک نمیشه و بازم میاد. لطفا راهنمایی کنید. داره آبروریزی میشه برام. ممنون با سلام سطح دسترسی پوشه مورد نظر را 777 کنید و بعد اقدام به حذف کنید چنانچه با این کار انجام نشد در کنترل پنل هاستتون به قسمت legacy file manager رفته و برای حذف پوشه مورد نظر اقدام کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر