mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 من می خواهم کلیه لینک های سایتم با کلیک روش به صورت open new window باز بشن یعنی مثلا توی ماژول اخرین اخبار که تیتر عناوین مطالب هست با کلیک روی هر مطلب یک تب جدید باز بشه و توی همون تب باز نشه در واقع با هر کلیک یک تب جدید باز بشه چه طور می تونم این کار رو توی سایتم ایجاد کنم باید چه تغیری توی قالب بدم ؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid.bibak 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز در بخش تنظیمات مطلب . گزینه ی در پنجره ی جدید باز شود را انتخاب کنید. در بخش مدیرت مطالب میتونی راحت پیداش کنی. یا حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 در بخش تنظیمات مطلب قسمت ویرایش طرح بندی 3 گزینه وحود دارد پجره مقصد URL A پنجره مقصد URL B پنجره مقصد URL C من هر 3 را روی در یک پنجره جدید باز شود گذاشتم ولی باز فرقی نکرد ؟!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 باید جای دیگری هم تنظیمات و تغیراتی انجام بدم ؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز بفرمایید از این افزونه استفاده کنید. http://www.joomina.ir/%D8%B3%D8%A6%D9%88/externalblank-link.html امیدوارم به کارتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 با نصب و فعال سازی این افزونه هم هیچ فرقی نکرد باز لینک ها در صفحه جدید بار نمی شوند !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 تنظیمات لازم رو انجام دادید؟ انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 تو تنظیمات پلاگین 2 مورد وجود دارد فعال سازی در سرپرستی بارگزاری jQuery که من هر دو را روی بلی قرار دادم ولی باز فرقی نکرد !!!!! تنظیم دیگری هم مگه دارد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام کد زیر رو بین تگ head در سورس فایل index.php قالبتون بگذارید تا همه لینک ها در تب جدید باز بشه البته از این کدهای جاوای هم می تونی استفاده کنی http://css-tricks.com/snippets/jquery/open-external-links-in-new-window نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 این کد رو توی تگ بادی قرار دادم ولی فقط لینک های صفحع اصلی این جوری میشه من میخوام لینک های صفحه های فرعی ام هم به این شکل باشد چه کار باید بکنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 چه کار میشه کرد ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر