padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عزیز درسایتم وقتی که بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم با صفحه 404 مواجه می شوم لطفا کمک کنید سلام دوستان عزیز درسایتم وقتی که بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم با صفحه 404 مواجه می شوم لطفا کمک کنید فقط چند تا از مطالبم که جدید گذاشتم اینطوریه بقیه درست کار می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanbre 0 ارسال شده در مرداد 91 در قسمت پیکربندی سرپرستی سایت گزینه (بهینه سازی نشانی های اینترنتی برای موتورهای جستجو ) را برروی خیر قرار بده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 از جوملا 1.5 استفاده می کنم تمامی مطالبی که در بخش 1 هستند به اینصورت هستند و با کلیک بر روی ادامه مطلب به صفحه 404 منتقل می شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 91 بارها پاسخ داده شده سرچ کنید دوست عزیز... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مرداد 91 من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم برای همین مظاهمتون شدم تا من را راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر