mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام من می خواهم برای یکسری اشخاص از خود مدیریت جوملا(administrator) یکسری متنهای متفاوت به افراد مختلف میل کنم .آیا این امکان وجود دارد؟؟؟؟؟ یعنی فرستاندن میل از سی پنل،یاهو و ... نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 بله چنین امکانی در جوملا هست منتها برای افراد خاص فکر نکنم برای گروه های کاربری مختلف امکان پذیر هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 میشه بیشتر توضیح دهید. منظورتان از افراد مختلف چیست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 شما میتونید از طریق مدیریت جوملای خودتون برای گروه های کاربری مختلف سایت ایمیل ارسال کنید مثلا به گروه کاربر های عمومی یا گروه مدیریت البته این افزونه برای خود جوملا ست صبر کنید دوستان دیگه هم نطرات خودشون رو در این مورد بیان کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام میتونید از Acymailing و RSmail استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه منظورتون خبرنامه هستش می تونید از acymailing استفاده کنید اما اگه می خواین واسه کاربران سایت از طرف مدیریت پیام بفرستید می تونید از منوی ابزارها -->ایمیل همگانی استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 این خبرنامه ها که معرفی کردید ،می تواند خبر را به یک شخص خاص بفرستد؟؟؟؟ یعنی خبر را به تمام ثبت نام شدگان نفرستد. به شخص دلخواه خودمان بفرستد.آیا میشه؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام بله میشه می تونید از فوکا میل هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/email/14576 که هم به کاربران ایمیل میفرسته هم به ادرس خاص نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من از فوکا دانلود استفاده کردم در ضمن ادیتور م هم jce است .من می خواستم از متنهایی که داخل جوملا است استفاده کنم و دیگر متن را نمی خواهم تایپ کنم و می خواهم یک متن بنویسم و متن مورد نظرم را لینک بدهم به متنهای جوملا. این کار را که انجام می دهم و وقی متن را می فرستم لینک نداره. این مشکل برای چیست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر