rahnamaei 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من یک مشکلی در جوملا دارم که نمی دونم می شود بدون افزونه ها منوی کشویی درست کرد یا نه من وقتی می خواهم با نرم افزار آرتسر قالب درست کنم توی محیط نرم افزار همه چی درست است ولی زمانی که در جوملا نصب می کنم دیگر کار نمی کند . من قالب BVR رو نصب کردم و در دمو دیدم که مثل محیط آرتیسر منوی کشویی آن کار می کند ولی زمانی که در جوملا نصب کردم دیگر کار نمی کند به نظر شما مشکل کجاست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید اگر منظورتون منوی عمودی یا همون آکاردئونیه در تنظیمات ماژول منو در فیلد پسوند کلاس ماژول عبارت art-vmenu را وارد کنید و تغییرات را ذخیره کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamaei 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من این کار را کردم ولی درست نشد آیا باید تنظیمات دیگری انجام بدهم یا نه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamaei 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سلام منظورتون از دموی آنلاین چی هست؟ اگر وب سایت هست اینجا با سلام منظورتون از دموی آنلاین چی هست؟ اگر وب سایت هست اینجا با سلام منظورتون از دموی آنلاین چی هست؟ اگر وب سایت هست اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله منظورم آدرس سایتتون بود . عبارتی که گفتم با توجه به سورس سایتتون درسته . شما اطلاعات ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پ.خ (پیام خصوصی) کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر