سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 در این آموزش نحوه ایجاد یک موقعیت ماژول که فقط افراد غیر عضو قادر به دیدن آن هستند را می آموزید. برای نیل به این هدف از قطعه کد زیر استفاده نمایید: <?php $user =& JFactory::getUser(); if( $user->guest ): ?> <?php endif; ?> همانطور که مشاهده می کنید با گذاشتن این کد در فایل index.php قالب، موقعیت banner به کاربران سایت نمایش داده نمیشود و تنها برای مهمانان (بازدیدکنندگان) قابل نمایش خواهد بود. banner را به نام موقعیت دلخواه خود تغییر دهید. توجه: این ترفند مربوط به جوملا سری 1.5 می باشد. نويسنده سامان آخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 برای 2.5 رو هم کسی میدونه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 برای 2.5 رو هم کسی میدونه؟؟ دوست من لطفا سوالتون رو در بخش مربوطه(جوملا 2.5) مطرح کنین/@قوانین انجمن. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در دی 91 به نام خدایی که از همه مهربان تر است سلام بنده سوال زیر را در تاپیکی گفتم : بنده می خواستم بدانم که چگونه می توان به عنوان مثال برای یک ماژول سطح دسترسی ای تعریف نمود که تنها همان سطح دسترسی بتواند به آن دسترسی داشته باشد ، نه سطح دسترسی بالاتر و نه سطح دسترسی پایین تر ؟ آیا بایستی از پلاگین خاصی استفاده نمود یا جز امکانات خود جوملا می باشد . ------------------------ و عزیزی لطف کردند برای دریافت پاسخم به اینجا راهنمایی ام کردند . توضیحات جناب سامان اخته خوب است ولی برای یک موقعیت می باشد نه یک ماژول . مثلا فکر کنید بنده در موقعیت left می خواهم ده ماژول قرار دهم و دوست دارم هر ماژولی را فقط همان سطح دسترسی ببیند ، نه کمتر و نه بیشتر . اگر دوستان راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام پست شماره چهار اقای صفرعلی رو در لینک زیر ببینید http://forum.joomina.ir/thread-17586.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر