mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 91 دوستان آیا در فایل منیجرهای موجود یه افزونه هایی که در جریان هستید گزینه ای وجود داره که افرادی که می خواهند فایلی را دانلود کنند از آنها اول ایمیل بگیرد یا به ایمیل آن ها ارسال کند؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما میخواهید لینک دانلود رو به ایمیل ارسال کنید. اگه استفاده از مدیریت محتوا براتون مهم نیست اسکریپت های دانلود این کار را انجام میدن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 91 می خوام که برای جوملا باشه خوب. RS FILE برای جوملا 1.5 این کار رو می کرد من برای جوملا 2.5 پیدا نکردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام میتویند از سایت rsjoomla خریداری کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من JDONWLOAD رو نصب کردم خیلی امکانات داره اما فکر نکنم این کار رو انجام بده . آیا دوستان تونستن این کار رو انجام بدن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر