sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سلام من داشتم افزونه ای رو ترجمه میکردم بعد از ذخیره سازی باز کردم دیدم هرچی فارسی نوشته بودم شده ؟؟؟؟؟؟؟ علامت سوال این مشکل چرا پیش امده؟ وقتی خواستم ذخیره کنم ارور زیر رو داد --------------------------- Macromedia Dreamweaver --------------------------- The document's current encoding can not correctly save all of the characters within the document. You may want to change to UTF-8 or an encoding that supports the special characters in this document. --------------------------- OK --------------------------- سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 سلام من داشتم افزونه ای رو ترجمه میکردم بعد از ذخیره سازی باز کردم دیدم هرچی فارسی نوشته بودم شده ؟؟؟؟؟؟؟ علامت سوال این مشکل چرا پیش امده؟ وقتی خواستم ذخیره کنم ارور زیر رو داد --------------------------- Macromedia Dreamweaver --------------------------- The document's current encoding can not correctly save all of the characters within the document. You may want to change to UTF-8 or an encoding that supports the special characters in this document. --------------------------- OK --------------------------- سپاس سلام همانطور كه در پيغام ذكر شده انكدينگ را به utf-8 تغيير دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سپاس به چه صورت؟ در تنضیمات هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مونده به ادیتورتون. اگه از نت پد استفاده میکنید موقع ذخیره ردن میتونید نوه انکدینگشو مشخص کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر