amini 32 ارسال شده در مرداد 91 سلام من تو یه سایت دارم از ویرچومارت استفاده میکنم البته از حالت کاتالوگش مشکل من اینه که محصولات کنار هم تو صفحه چیده نمیشن بلکه زیر هم میان لطفاً راهنماییم کنین. موفق باشید. www.ea-pneumatic.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام من تو یه سایت دارم از ویرچومارت استفاده میکنم البته از حالت کاتالوگش مشکل من اینه که محصولات کنار هم تو صفحه چیده نمیشن بلکه زیر هم میان لطفاً راهنماییم کنین. موفق باشید. www.ea-pneumatic.ir من هم همین مشکل رو دارم - اگر شما جوابش رو پیدا کردی به من هم بگو - اگر هم کسی دیگه می دونه لطفا بگه - من جوملا 2.5.4 جومینا و ویرچومارت 2.0.6 جومینا رو استفاده می کنم با هر قالبی هم تست کردم داستان همین بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_sadegh 2 ارسال شده در دی 91 سلام منم دقیقاً همین مشکل رو دارم تنظیماتش رو هم چک کردم سه ستون ست اما همه محصولات رو تو یک ستون نشون میده اینجور که تو گوگل سرچ کردم مشکل خیلیا هست اما هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر