fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 سلام خسته نباشيد دوستان درخواست افزونه نمايش اسكرولي تصاوير را دارم براي خود جومينا را استفاده مي كنم ولي بعد از استفاده انتهاي سايت اسكرولر مي افتد سايت هاي زير را نگاه كنيد سايت 1 سايت 2 سايت 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام فکر کنم همین باشه http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/slideshow/image-scripts-slideshow/5741 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 بله همين است ولي اين را نمي خواهم چون وقتي فعالش مي كنم زير سايت اسكرول مي افتد چيز ديگري مي خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در مورد اسکرول افتادن ، دموی آنلاین بدید ، بررسی میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 لطفا تايپيك اول را نگاه كنيد 3 تا دمو گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام شما گفتید درخواست افزونه نمايش اسكرولي تصاوير را دارم براي خود جومينا را استفاده مي كنم ولي بعد از استفاده انتهاي سايت اسكرولر مي افتد آقا مصطفی گفت دموی آنلاین از سایت خودتون بدید تا بررسی شه برا چی اسکرول میوفته موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 سلامخسته نباشيد دوستان درخواست افزونه نمايش اسكرولي تصاوير را دارم براي خود جومينا را استفاده مي كنم ولي بعد از استفاده انتهاي سايت اسكرولر مي افتد سايت هاي زير را نگاه كنيد سايت 1 سايت 2 سايت 3 تايپك اول را نگاه كنيد 3 تا سايت معرفي كردم هر 3 تا براي خودم است تو هر 3 تا از اين ماژول استفاده كردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای سایت اول در خط 73 مسیر templates/kh_zagros_news/css/template.css کد زیر قرار دارد html { direction: rtl; } برای سایت دوم در خط 17 مسیر templates/yoo_air/css/reset.css کد زیر قرار دارد body { overflow-y: scroll; } برای سایت سوم در خط 15 مسیر templates/yoo_cloud/warp/css/base.css کد زیر قرار دارد html { min-height: 100%; overflow-y: scroll; } حالا به تک تک کدهای بالا خط زیر را اضافه کنید overflow-x: hidden; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشكلم حل شد ولي يك سوال چي كار كنم كه ديگر اين مشكل برايم پيش نيايد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر