iran2008 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام به عزیزان خودم ! بنده میخوام بدونم که راهی هست که بشه وقتی روی آیکون ادیت کنرا مطالب کلیک میکنیم ، صفحه ویرایشگر رو صحیح و کامل و بتهایی بیاره ؟ منظورم اینه که موقعیت های کناریش مثه سمت چپ و راست نمایش داده نشه . یه راهی هست کهمیشه مثلا قسمت ارسال مطلب رو به منوها اضافه کرد و سپس بریم به قسمت ماژول های سمت چپ و راست و برشون مشخص کنیم که هنگام ارسال مطلب در موقعیت هاشون نشون داده نشن . اما این امکان برای ارسال مطلب هست . ولی من میخوام وقتی مطلبی فرستاده شده و روی آیکون ویرایشش بزنیم و ادیتورش بیاد ، تو صفحه اش ویرایشگر کامل نشون داده بشه و موقعیت ها محو بشن . من سعی کردم ساده توضیح بدم ولی اگه دوستان متوجه نشدن بگید تا عکس بذارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه درست متوجه شده باشم شما می خواین موقع نمایش ادیتور برای ویرایش مطلب همه موقعیت ها مخفی بشن و فقط یک ادیتور نمایش داده بشه تا جایی من بلدم اینکار نیاز به برنامه نویسی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام تو همون ادیتور پیشفرض جوملا دکمه ای هست به نام Toggle Full Screen Mode که میتونید از همون استفاده کنید تقریبا" شبیه یه مربع آبی رنگ هستش اگه این دکمه رو نمیبینید ، در مدیریت پلاگینها ، پلاگین Editor - Tiny MCE رو باز کنید و اولین گزینه را روی حالت توسعه یافته قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر