mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام من می خواهم در تنظیماتم Global Site Meta Description و Mail from را عوض کنم . قبلا بدون هیچ مشکلی این کار را انجام می دادم ولی الان هرکاری می کنم نمی توانم آنها را عوض کنم . وقی apply را می زنم ارور An Error has occurred! Unable to open configuration.php file to write! را میدهد. مشکل از کجاست؟؟؟؟ در ضمن وقتی از کامپوننت contact نظری را ارسال می کنیم آن نظر ارسال میشود ،ولی وقتی میل را چک می کنم داخل آن نیست؟؟ ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 میتونین سایتتون را دمو کنید ببینیم چومن ممکنه هزار تا مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اون ارور مربوط به سطح دسترسی فایل کانفیگ هستش شما سطح دسترسی فایل configuration.php را روی 777 قرار بدید و بعد از اعمال تنظیمات مورد نظرتون مجددا" سطح دسترسی را به 444 برگردانید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در مرداد 91 من سطح دسترسی فایل configuration.php را روی 777 قرار دادم ،تونستم میلم راعوض کنم ولی نمی توتنم ایمیل را ارسال کنم. این هم آدرس سایت http://behinyabehunamik.com/p/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1:contact-us&catid=12:contacts مشکل کار از کجاست؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر