reza_d500 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام - طاعات قبول میخوام با @font-face یک فونت رو تو سرور خودم داشته باشم و از اون استفاده کنم. چندتا مقاله خوندم و تمام موارد رو رعایت کردم اما نمیدونم اشکال کجاست. لطفا راهنماییم کنید بالای صفحه سی اس اسم اینو نوشتم @font-face { font-family: 'Bnazanin’; src:url('www.bodaghischool.ir/Bnazanin.eot?#') format('eot'), url('www.bodaghischool.ir/Bnazanin.woff') format('woff'), url('www.bodaghischool.ir/Bnazanin.ttf') format('truetype'); } و موقع استفاده از اون فونت اینو دارم #art-main, table{ font-family: Bnazanin, Arial, Helvetica, Sans-Serif; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 18px;} متاسفانه جواب درستی نگرفتم راهنمایی کنید لطفا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahedprimary 0 ارسال شده در مرداد 91 1-بهتره فونت ها دانلود کرده و در داخل فولدر css یک فولدر به نام fonts ساخته و فونت های دانلود شده را داخل آن قرار دهید 2-کد زیر را در ابتدای فایل css خود قرار داده @font-face { font-family: 'b nazanin'; src: url('fonts/Bnazanin.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */url('fonts/Bnazanin.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/url('fonts/Bnazanin.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ } 4-دقت کن فونت های دانلود شده اسمشون با این نوشته همخوانی داشته باشه 5-اینم جایگزین اون قسمت کن font-family: "b nazanin",bnazanin,Tahoma; 6-اگر جوابی دریافت نشد b nazanin را بصورت B Nazanin بنویس موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر