ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام آیا پلاگینی برای اعمال تخفیف برای محصولات یا اعمال تخقیف درصدی برای کاربرانی خاص در Joomshopping وجود داره یا به صورت پیشفرض در امکانات Joomshopping موجوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما این دو نسخه هست ولی تجاریه Auto discountCumulative discount نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 93 سلام درخود جوم میشه کپن تخفیف تعریف کرد قسمتش وجود داره اما خودم تابه حال استفاده نکردم 1 واکنش ها : hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 سلام درخود جوم میشه کپن تخفیف تعریف کرد قسمتش وجود داره اما خودم تابه حال استفاده نکردم درود بر شما در کدام قسمته ، من چیزی ندیدم میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 93 سلام چقدرگشتم تاگذینه فعال سازیش راپیداکردم بروبه قسمت پیکربندی -توابع فروشگاه -گذینه دوم (از کد rabatt استفاده شود) راتیک کن حالا درقسمت تنظیمات گذینه کپن ها اضافه شده میتونی کپن به درصد یامقدار وبا تاریخ انقضاء تولید کنی موفق باشی 1 واکنش ها : hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 93 سلام چقدرگشتم تاگذینه فعال سازیش راپیداکردم بروبه قسمت پیکربندی -توابع فروشگاه -گذینه دوم (از کد rabatt استفاده شود) راتیک کن حالا درقسمت تنظیمات گذینه کپن ها اضافه شده میتونی کپن به درصد یامقدار وبا تاریخ انقضاء تولید کنی موفق باشی 1 واکنش ها : hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 خیلی ممنون تشکرات فراوان خیلی دنبال این قسمت بودم کمک بزرگی کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 یه مشکلی داره کد کوپن رو براش تعریف میکنم ، توی فروشگاه اصلا عمل نمیکنه به کاربری خاص هم که کد را تعلق میدم باز همینطور هست مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 یه مشکلی داره کد کوپن رو براش تعریف میکنم ، توی فروشگاه اصلا عمل نمیکنه به کاربری خاص هم که کد را تعلق میدم باز همینطور هست مشکل از کجاست درست شد اون دکمه اعمال تغییرات رو نزده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 93 دوستان من هم به همین مشکل خوردم نسخه جومشاپینگ بنده 3.18.5 هست که آخرین ورژن این فروشگاه سازه کد تخفیف رو فعال کردم از مسیر توابع فروشگاه (تیکش رو زدم) بعد کد هم تعریف میکنم برای کاربر اما کار نمیکنه توی خود سایت مرجع جومشاپینگ نوشته بود که باید تمامی کش های سیستم رو غیر فعال کنی من غیر فعال کردم ولی باز هم جواب نمیده ممنون میشم از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه منو. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر