kanoonreza 1 ارسال شده در مرداد 91 دوستان سلام ببخشید اگه پست رو جای نامناسبی زدم دوستان من می خوام یه سایت برا خودم انشالله طراحی کنم،می خوام از افزونه ی کاتولوگی که در سایت جومینا استفاده شده ، استفاده کنم برا همین نیاز به این افزونه دارم،کسی لینک دانلودش رو زحمت میکشه بذاره،یکی من دانلود کردم که اسمش همjsg_k2_farsi_2.3.zip بود ولی مثل اینکه در سایت جومینا استفاده میشه نبود،اگه میشه برا جوملا 2.5 هم بذارید چون قبلی رو جوملا2.5 و 1.6 بالا نمیاره ممنون از زحماتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام منظورتون دقیقا کدوم بخش سایت جومیناست؟ درسایت جومینا از کی 2 استفاده نشده در ضمن اگر برای 2.5 می خواید در تالار مربوط به 2.5 درخواست بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kanoonreza 1 ارسال شده در مرداد 91 من انشااله قصد دارم یه سایت مثل جومینا بزنم،اگه تو سایت جومینا نکاه کنید مثلا مطالب نوشته و کنار هر مطلب هم یع عکس است که پایین رو ادامه مطلب کلیک کنیم صفحه توضیحات فایل و دانلود فایل رو میاره،من این افزونه رومی خوام،کجا گیرم میاد و اسمش چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر