i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 سلام یه سرچ زدم بعد تو آموزش که برای دو زبانه کردن سایت دیدم علاوه بر کامپوننت باید یه تیکه کد استفاده میشد. اون تیکه کد رو شامل دو قسمت کرده بودن که یکی برای انگلیسی یی برای فارسی که css هاشون فعال بشه. اما یک سری قالب ها هستند که دوتا css دارند. یکی که اصلیه است اما دومیه فقط برای چند قسمت بیشتر نیست. این دومی رو چطوری باید تو اون تیکه کد تعریف کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در آبان 89 سلام در واقع توي اون تيكه كد كه شما ميگي آدرس اون دو تا فايل رو ميديم ديگه.ميگيم اگر rtl بود از فايل css اي كه قالب رو فارسيكرده(template_rtl.css) كدها رو بخونه و اگر ltr بود از فايل css اي كهقالب رو انگليسي كرده(template_ltr.css) استفاده كنه. فكر كنم يكي از قالباي جومينا رو تست كني دستت بياد قضيه چيه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 بله ولی من قالبم تو دتا فایل css داره که باید هر دوتاشو rtl کنم. الان نمیدونم جریانش چطوریه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام از اون کد استفاده کنید و کد های rtl شده هر 2 یا هر X تا رو در همونم فایلی که برای rtl ایجاد کردید قرار بدیدن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 کامپوننت جومفیش رو نصب میکنم این خطا رو میده البته من تو تنظیمات حافظه رو 100 مگ کردم : Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 40961 bytes) in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\installer\adapters\component.php on line 289 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام قبلا در این نصب نشدن ایکستنشنها تو فروم بحث شده ..... " سرچ کنید جابجایی فایل ها و .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 آقا ببخشید یه اروری گرفت سایت توضیح میدم چیکار کردم تا راهنماییم کنید ممنون قالب دوتا css داشت. به این صورت نوشتم : template_ltr.css , constant_ltr.css template_rtl.css , constant_rtl.css تو templateDetails.xml این 4 تارو به همین نام تعریف کرد. در index.php هم کد زیر رو گذاشتم : <?php if($this->direction == 'rtl') { ?> <?php }else { ?> <?php } ?> خطایی که داده میشه این هست : Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\wamp\www\joomla\templates\theme325\index.php on line 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 تو کد فایل index.php فعلا یک خطا دیده میشه: شما بعد از گرفتن نام قالب باید برید تو چوشه css و بعد فایل رو فراخوانی کنید.اینطوری: <?php if($this->direction == 'rtl') { ?> <?php }else { ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 متوجه نشدم این کدوم تو چه فایلی بزارم ؟؟ داخل Index.php مشابه اینو گذاشته بودم قبلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز اون کدی رو که تو index.php تون گذاشتید مشکل داره. اگه دقت کنید متوجه میشید که چه تغییری کرده. من پوشه css رو هم تو مسیر لینک فایل css اضافه کردم. شما همین کار رو باید برای دستور else هم انجام بدید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 آهان بله دیدم تغییراتو. بازم ارور داد ! میشه برنامه teamveiwer رو نصب کنید به سیستم من ریموت بزنید خودتون یه چک بکنید ؟ <?php if($this->direction == 'rtl') { ?> <?php }else { ?> <?php } ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 ارور رو حل کردم. ایراد از اینجایی بود که من اون کد رو داخل تک html نزاشته بود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 دوستان با کامپوننت جومفیش دوربانه شدن رو فعال کردم هیچ مشکل خاصی به اون صورت دیده نشد جز اینکه پرچم ایران رو نشون نمیده. کسی این پرچم رو با سایز مخصوصش داره من بزارم تو کامپوننت ؟ و اینکه چطور میشه تو ستون های کنار قرار بدم پرچم هارو ؟ عناوین کامپوننت ( ایران و انگلیسی ) تو یوزر4 قرار گرفته که زیر هدر قالبم در میاد و اینکه چطور میتونم وقتی قالب رو انگلیسی انتخاب میکنیم عنوان ستونه ها و عناوینش به انگلیسی تغییر کنه ؟ الان اینطور هست :: فهرست اصلی : صفحه اصلی وب سایت جومفا گالری عکس درباره ما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 پرچم رو می تونید از نت بگیرید و تو پوشه flags کامپوننت بذارید.من تو این سایت به چشمم خورد:pbook.ir در ضمن شما باید از کامپوننت جومفیش برای ترجمه سایتتون به زبان دوم استفاده کنید.این کامپوننت مثل مترجم گوگل نیست که خودش براتون ترجمه کنه. تو مدیریت ترجمه ها می تونید این کار رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 اوه اوه الان جومفیشو پاک کردم که پرچم رو روش نصب کنم بعد این ارور داده شده. دیگه نه میتونم برم تو پنل نه کاری کنم :s:s Warning: require_once(/home/alireza/public_html/joomla/components/com_joomfish/helpers/defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/alireza/public_html/joomla/administrator/modules/mod_translate/mod_translate.php on line 15 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/alireza/public_html/joomla/components/com_joomfish/helpers/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/alireza/public_html/joomla/administrator/modules/mod_translate/mod_translate.php on line 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 دوستان سوالی دارم. من میخوام وقتی قالب انگلیسی شد پست ها هم انگلیسی بشه. از مترجم گوگل استفاده باید بکنم یا جومفیش و گوگل ؟؟ اگه گوگل بای داستفاده کنم لطف کنید لینک دانلودش رو هم بزارید اون ارورم هنوز هست :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 برای این کار باید از جومفیش استفاده کنید و مطالب و محتوای سایتتون رو تو اون ترجمه کنید یه آموزش مفید تو سایت joomla.ir در مورد نحوه استفاده از کامپوننت جومفیش وجود داره. می تونید از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 آموزش رو پیدا کردم اینم لینکش اگه دوستان دیگه لازم داشتن : http://forum.joomfa.org/viewtopic.php?t=5394&start=0 اون اروری که بعد از پاک کردن جومفیش بسراغم اومد رو چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آبان 89 بعضی از فایل های جومفیش از سرور شما پاک نشده بهتر بصورت دستی برید اونا رو پاک کنید هم از پلاگین و هم از قسمت ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 بعضی از فایل های جومفیش از سرور شما پاک نشده بهتر بصورت دستی برید اونا رو پاک کنید هم از پلاگین و هم از قسمت ماژول از توی سی پنل حذفش کردم به طور کامل ولی بازم همینطوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 پوشه را کاملا حذف کنید به دایرکتوری ادمین هم مراجعه کرده و اگر در آنجا هم اثری هست پاک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 نه تو اون قستما هم نبود :s فکر کنم آخرین راه حال نصب مجدد جوملا باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی قبلاز نصب مجدد دیتابیستون رو هم چک کنید و اگر تیبلی مربوط به این الحاق هست رو پاک کنید... اگر باز هم نتیجه نگرفتید باز قبل از نصب مجدد، پک جوملا رو دانلود کنید و جایگزین فایلهای فعلی کنید... در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری امیدوارم مشکلتون حل شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر