omid-entezar 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه ی دوستان ببخشید من یه قالب با آرتیستر 3.1 طراحی کردم و تنظیماتش رو هم راست به چپ قرار دادم ولی نمیدونم چرا منو افقی بالای سایت درست نشون داده نمیشه آدرس سایت www.morsaleen.com لطفا یه راهنمایی بکنید که مشکل از کجا میتونه باشه تا منو به شکل عادی نشون داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام یا ماژول را در موقعیتی نادرست منتشر کردید یا اینکه منوی بالا امکان نمایش زیرمنو رو نداره و چون تو تنظیمات ماژول نمایش زیرمنوها رو فعال کردید همچین حالتی نشون داده میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid-entezar 13 ارسال شده در مرداد 91 ولی ماژول دقیقا سرجاش منتشر شده و هم اینکه من الان نمایش زیر منوها رو برداشتم ولی باز تغییری ایجاد نشده و همون طوری هستش دست شما درد نکنه مشکلم برطرف شد از همون جای قرار گیری ماژول بودش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر