mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من جوملا 1.5 دارم و قالبی که دارم استفاده می کنم ظاهرا در سی اس اسش با swمنو تداخل داره یا نمیذاره منو باز بشه و یا فقط به سمت راست باز میشه ماژول های دیگه ای نصب کردم باز همین مشکل بود ولی با قالب های دیگه همچین مشکلی نداشتم از دوستانی که css کار می کنن خواهش می کنم کمکم کنن بتونم منو کناره سایت رو با همین قالب درست کنم خیلی وقته دارم تلاش می کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید تا کدها بررسی بشن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 آدرس سایت : www.parsiantrader.com اگر مشخصات administrator نیاز بود بهم پ.خ بزنید مشکل اون منو های عمودی کنار هستن با قالب مشکل دارن! خیلی ممنون از توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 کسی پیدا نشد دمو رو بستم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام احتمال داره از تداخل جی کوئری باشه به هر حال باید سایت رو دید تا نظر قطعی داد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafagh 0 ارسال شده در مرداد 91 پ.خ دادم بهتون لطفا چک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر