iran2008 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام خسته نباشید دوستان گلم ! بنده چندتا سایت دارم که با جوملا ساختمشون و روی یک هاست قرار دارند . حال اون هاست ، دو تا از سایت های منو ساسپند کرده و علتش که پرسیدم میگن که لود سایتت رفته بالا و ممکن هست بخاطر نصب افزونه ها یا پلاگین و کلا ماژول ها باشه . تا حالا چند باری برام این مشکل بوجود اومده و تا جایی که مجبور شدم یکی از سایت رو از هاست کلا پاک کنم و از اول بزنم . اما متاسفانه بازم همون سایت ساسپند شده . نمیدونم مشکل از چیه واقعا . آیا از افزونه هایی هست که برای جوملا و سایتم نصب میکنم یا از خود هاست هست . اکنون از دوستان اساتید فن ، راهنمایی میخواستم که بررسی کنم مشکل از چی هست . اگه ممکنه و هر کسی میدونه چیکار کنم ، لطفا کمکم کنه . با تشکر سایت های نمونه من که ساسپند شده : - پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان فناوری اطلاعات - باشگاه نینجوتسو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 91 راهنمایی! عزیز شما برای این سایتها از چه ورژین جوملایی استفاده میکنید؟ سایتهایی که ویروسی هستند و یا سرعت لود سنگینی دارند رو برخی قطع میکنند اتوماتیک... احتمال بعدی نصب افزونه ای خارج از قوانین هاست که میشه مثال زد: اسکریپت null شده،اسکرپیت رپیدلیچ،و... خیلی بار از سرور میکشی و سی پی یو رو بیش از حد اشغال میکنه... در هر صورت با پشتیبانی صحبت کنید مسدود شدید...مشکل از سمت میزبانی می باشد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در مرداد 91 خوب آره ، مسدود شدن ما از سمت خود هاستم هست . از اسکرپت نول شده استفاده نمیکنم . من فقط جوملا نسخه 1.5.26 نصب کرده ام . افزونه هایی هم ک هبرای جوملا استفاده میکنم اکثرا عمومی و آپدیت شده از خود اکستنشن سایت رسمی جوملا هستند . چجوری میشه فهمید کدوم قسمت از سایت و یا افزونه یا فایلی داره رو سی پی یو فشار وارد میکنه و لود رو زیاد میکنه ؟ راهی نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در حال حاضر که سایتتون مسدوده و چیزی نمیشه تشخیص داد شما یه لیستی از نام افزونه ها و یا اسکریتهایی که استفاده میکنید اینجا قرار بدید تا بهتر بشه نظر داد معمولا برخی از اسکریپتها و یا افزونه های آمارگیر و یا امنیتی ، سرور را زیادی مشغول میکنند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر