mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 مشکلی که من با گلوبال دارم اینه که الان وقتی مثلا کاربر مطلبی رو انتخاب و کلیک می کنه مطلب توی یه تب جدید باز میشه من می خوام توی همون صفحه و تب فعلی مطلب باز بشه و تب جدیدی باز نشه چی کار باید بکنم بعد من می خوام فقط متن اخبار در کنار عکس کوچک باشد مثلا الان بالای صفحه متنم یه عکس بزرگ هست اونو نشون میده که می خوام این جوری نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid.bibak 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز راجب مشکل دوم من راه کار دارم اونم اینه که عکسی که میخای برای متن انتخاب کنی رو بزار اول خط و اندازش رو کوچیک کن خیلی به اندازه ی همون مربع گلوبال نیوز بعد عکست درست نشون داده میشه اما برای نشان دادن عکس در ساز اصلی شما باید همون عکس رو در اخر مطلبت بصورت اورجینال قرار بدی. ببین من این کارو کردم و جواب داده اینم لینک سایت www.omid.youhosting.ir یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 91 سلام 1- از گلوبال نیوز انگلیسی استفاده کنید. 2- از کد های پیشفرضی که در تنظیمات ماژول فارسی لینکش را گذاشته ام استفاده کنید. در مورد نحوه ی چینش ماژول و اخبار قبلن در انجمن صحبت کردم. جستجو کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 مگه فارسی و انگلیسیش فرقی داره ؟؟؟ یعنی فارسیشو نمیشه کاری کرد که بشه تب جدید باز نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز در نسخه ی انگلیسی لینک ها blank نبود بنده در نسخه ی فارسی blank کردم چرا که به دلایلی که قبلن توصیح دادم برای سایت های خبری اینطور بهتر است. یادم نیست در کدام فایل بود اما اگر اشتباه نکنم در فایل هلپر تغییرات انجام گرفت. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 راه ساده ای داره که بشه دستکاریش کرد که مثل انگلیسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 91 راه ساده ای داره که بشه دستکاریش کرد که مثل انگلیسی بشه فایل پیوست را ابتدا از زیپ خارح سپس در مسیر public_html/modules/mod_globalnews جایگزین فایل helper کنید. این فایل برای جوملا 2.5 کارایی دارد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر