sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 ماژول خبری و فارسی آیدا نیوز برای جوملا 2.5 - جهت نمایش اخبار به صورت خلاصه به همراه تصاویر بند انگشتی ، با تنظیمات پیشرفته ( جعبه چینش اجزای خبر ) و قابلیت نمایش اخبار به صورت صفحه بندی شده این افزونه ارزشمند توسط اقای پدارم نوری آماده سازی و فارسی شده ویژگی های بارز این ماژول : نمایش خطلاصه اخبار + تصاویر بند انگشتی نمایش اخبار از مجموعه های دلخواه مرتب سازی اخبار بر اساس تاریخ ایجاد ، پربازدید ترین ، تصادفی ، امتیاز و ... نمایش تعداد بازدید از خبرها نمایش امتیاز خبرها نمایش تعداد نظرات هر خیر و هماهنگی با جی کامنت jcoments تنظیم عنوان و همچنین اعمال محدودیت در تعداد کاراکترهای عنوان خبر تنظیم متن خبر و همچنین اعمال محدودیت در تعداد نمایش کاراکترها تنظیمات تاریخ نمایش یا عدم نمایش دکمه ادامه مطلب تنظیم اندازه تصاویر بند انگشتی و ... توجه : جهت تنظیم جعبه چینش اجزای خبر یا مثلا غیر فعال کردن نمایش تاریخ ، امتیاز ، تعداد بازدید و ... کافی است به قسمت ( طرح ~ راه اندازی بخش اصلی ) در تنظیمات ماژول مراجعه کنید و در جعبه چینش اجزای خبر که مانند تصویر زیر است اون قسمت هایی که میخواید نمایش داده نشود را تگ [empty] قرار دهید و یا می توانید موقعیت نمایش اجزا را به دلخواه تغییر نمایید. دانلود توجه: ابتدا فایل را اکسترکت کنید رمز فایل: www.joomina.ir 4 واکنش ها : endemaram، عارف، mili47 و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در شهریور 91 وقتی از این افزونه استفاده کردم و آن را در صفحه اصلی قراردادم هر مطلبی را که باز می کرد خود این ماژول هم در بالای آن حضور داشت ! چگونه می توان این مشکل را برطرف کرد:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 وقتی از این افزونه استفاده کردم و آن را در صفحه اصلی قراردادم هر مطلبی را که باز می کرد خود این ماژول هم در بالای آن حضور داشت ! چگونه می توان این مشکل را برطرف کرد:002: سلام اینجا را مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-16239-post-84207.html#pid84207 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid33 0 ارسال شده در دی 92 راهی هست از این ماژول در جوملا 3 استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما هنوز سایت سازنده برای جوملا 3 رو منتشر نکرده. باید صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 سلامدر سایتم از ماژول آیدا نیوز که آخرین اخبار را بدون ویژه شدن در صفحه اول قرار میده استفاده کردم یه سری تنظیمات را نمیدونم چطور انجام بدم!http://havadaran.info/1_ میخوام تصویر مطالب در سمت راست باشه ( از تنظیمات هرچی دست کاری کردم نشد )2_ متن تاریخ ایجاد " Written on 07/01/1393, 20:05 by admin " میخوام فارسی باشه3_ مشخص کردم که در هر صفحه 10 مطلب باشه ولی در پایین صفحه " صفحه بعدی ، صفحه قبلی " وجود نداره!!!لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز به جای آیدا نیوز میتونی از این ماژول استفاده کنی latest news enhanced هم برای جوملا 2.5 هست و هم 3 با جی کوئری هم استفاده میشه تصاویر بند انگشتی میسازه قابلیت صفحه بندی داره سرعت سایت هم پایین نمیاره و ..... از k2 هم پشتیبانی میکنه لینک دانلود از افزونه های جوملا جهانی ویرایش شده فروردین 93 توسط mbnnik نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز به جای آیدا نیوز میتونی از این ماژول استفاده کنی latest news enhanced هم برای جوملا 2.5 هست و هم 3 با جی کوئری هم استفاده میشه تصاویر بند انگشتی میسازه قابلیت صفحه بندی داره سرعت سایت هم پایین نمیاره و ..... از k2 هم پشتیبانی میکنه لینک دانلود از افزونه های جوملا جهانی تشکر دانلود و نصب کردم موقعی که فعال هست صفحه سفید میاد!!! خطا را حداکثر کردم پیغام زیر اومد چطور میشه درستش کرد؟ Fatal error: Class 'SYWUtilities' not found in /home4/havadara/public_html/modules/mod_latestnewsenhanced/mod_latestnewsenhanced.php on line 47 http://havadaran.info/ ویرایش شده فروردین 93 توسط vahida368 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 قسمت تنظیمات پیشرفته ماژول لود jquery را روی گوگل cnd بگذارید ورژن 1.7 قسمت Show Errors و Simplified Styles را روی yes قرار دهید pagination قسمت را بلی قرار دهید تعداد مطالب نمایش تو هر صفحه را هم مشخص کنید ببینید باز ارور میزند!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 قسمت تنظیمات پیشرفته ماژول لود jquery را روی گوگل cnd بگذارید ورژن 1.7 قسمت Show Errors و Simplified Styles را روی yes قرار دهید pagination قسمت را بلی قرار دهید تعداد مطالب نمایش تو هر صفحه را هم مشخص کنید ببینید باز ارور میزند!! موارد گفته شده را انجام دادم بازم صفحه سفید شد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 من این ماژول را تو چند تا از سایتهام استفاده میکنم مشکلی نداره و صفحه سفید نمیشه !!؟ لینک3 لینک2 لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 من این ماژول را تو چند تا از سایتهام استفاده میکنم مشکلی نداره و صفحه سفید نمیشه !!؟ لینک3 لینک2 لینک نمیدونم چرا مال من مشکل داره یه مدت آیدا نیوز 2 هم همینطوری میشد هرچیه مربوط به ارور زیر هست Fatal error: Class 'SYWUtilities' not found in /home4/havadara/public_html/modules/mod_latestnewsenhanced/mod_latestnewsenhanced.php on line 47 http://havadaran.info نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 کسی هست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 external library را نصب نکردید این فایل را نصب کن مشکلت برطرف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 external library را نصب نکردید این فایل را نصب کن مشکلت برطرف میشه نصب کردم و درست شد ولی خوشم نیومد! اگر بگید چطور آیدا نیوز 2 را تنظیم کنم خیلی بهتر میشه http://havadaran.info/ 1_ میخوام تصویر مطالب در سمت راست باشه ( از تنظیمات هرچی دست کاری کردم نشد ) 2_ متن تاریخ ایجاد " Written on 07/01/1393, 20:05 by admin " میخوام فارسی باشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیتابیتا2 0 ارسال شده در تیر 93 سلام وخسته نباشیدمن ازماژل aida news2 جوملا 2.5 برای نمایش اخبار در صفحه اول سایت استفاده کردم.وقتی "ادامه مطلب" رو میزنم متن خبر اگه جز منو باشد را درصفحه مربوطه نشان میدهد ومشکلی ندارد.ولی مشکل اصلی زمانی ست که مظلب به جایی لینک داده نشده است.در اینصورت متن کامل خبر را در پایین همان صفحه نشان میدهد.اگر بخواهم متن خبر را درصفحه جدید یا تب جدید نشان بدهم چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی اگه نیاز به پرداخت هزینه باشه یا خرید ماژول هم موردی نداره وپرداخت میکنم. وقت زیادی ندارم.ممنون میشم اگه زود جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیتابیتا2 0 ارسال شده در تیر 93 سلام و خسته نباشید من از latest news enhanced رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکلی رو که با aidanews داشتم با این هم دارم. وقتی من یک مطلب جدید ایجادمیکنم که به جایی لینک داده نشده است وقتی رو ی خبر یا ادامه مطلب کلیک میکنم صفه را رفرش کرده و مطلب را زیر ماژول نمایش میدهد. چطور میتونم مطلب رو در تب جدید باز کنم؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیتابیتا2 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) چرا کسی جواب منو نمیده ؟ خواهش میکنم اگر هزینه ای هم قرار باشه پرداخت میکنم. جناب آقای میری شما که آنلاین هستید میشه لطفا جواب بدین.ممنون ویرایش شده تیر 93 توسط بیتابیتا2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیتابیتا2 0 ارسال شده در تیر 93 واقعا انجمن بسیار خوبی دارید!!!!!!!!!!!!!!!! موفق باشید دریغ از یک کلمه جواب........... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بیتابیتا2 0 ارسال شده در تیر 93 جواب که ندادین ولی مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 جواب که ندادین ولی مشکلم حل شد وقت بخیر در این تاپیک فقط معرفی ماژول + دانلود آن می باشد نه راه حل برای مشکلات شما کافی است یک تاپیک جدید ایجاد کنید و مشکلات خود را به صورت کاملا واضح ارسال کنید اگر اسکرین شات یا دمو سایت هم موجود باشد به زودی پاسخ خود را خواهید گرفت و اینکه این مشکل شما بارها و بارها در انجمن بررسی و توضیحات کامل داده شده است کافی است جستجو کوچکی می کردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sornagostar 0 ارسال شده در تیر 93 من این ماژول رو نصب کردم اما وقتی روی خبر کلیک میشه باز خود ماژول تو صفحه یاد و خبر اصلی پایین خبر ها میاد ؟ میشه بگید چطور کاری کنم که نیاد تو صفحه بعدی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دوست عزیز بارها و بارها توضیح داده شده است. لطفا جستجو کنید مشکلات را در تاپیک جدید بیان کنید قوانین .. ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossin_tavakoly 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) آخرین اخبار Warning: Creating default object from empty value in /home/goohag/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1111Warning: Creating default object from empty value in /home/goohag/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1111Warning: Creating default object from empty value in /home/goohag/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1111Warning: Creating default object from empty value in /home/goohag/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1111Warning: Creating default object from empty value in /home/goohag/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1111 این اخطار ماژول را چگونه برطرف کنیم همچنین تنظیمات تعداد خلاصه خبر را راهنمایی فرمایید از کجا انجام میشود. با سپاس ویرایش شده مهر 93 توسط hossin_tavakoly نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درودبر شما نسخه php تان چند هست ؟ در لوکال و نسخه ای دیگر تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر