mrd90550 0 ارسال شده در مرداد 91 با درود و احترام موقع نصب افزونه سیستم کد رهگیری پیشرفته که در سایت جومینا موجود می باشد کد خطای زیر ظاهر میشود: JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1064 مواجه شد You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 لطفاً افزونه های دیگه را تست کنید و ببینید نصب می شوند چون در کلیت این افزونه مشکلی گزارش نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenshams 0 ارسال شده در مرداد 91 فکر کنم افزونه فوق برای جوملا 2.5 نیسته باز هم بررسی کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام mrd90550 عزیز ، به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید در این مورد قبلا چندین بار بحث شده این خطا بدلیل بالا بودن ورژن MySQL میباشد شما فایل sql افزونه را باز کنید و هرجا TYPE=MyISAM بود به ENGINE=MyISAM تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrd90550 0 ارسال شده در مرداد 91 با درود اینکار را کردم ولی حالا error 1050 میده!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در آذر 91 سلام به دوستان و اساتید محترم دوستان من هم با این افزونه مشکل دارم مشکلم اینه که موقع نصب error زیر رو میده : JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1064 مواجه شد You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8' at line 10 SQL=CREATE TABLE `fdvxf_joominatackingset` ( `id` int(1) NOT NULL default '1', `code` int(1) NOT NULL, `sms` int(1) NOT NULL, `email` int(1) NOT NULL, `smsuser` varchar(10) NOT NULL, `smspass` varchar(10) NOT NULL, `smsno` varchar(10) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 ; SQL = CREATE TABLE `#__joominatackingset` ( `id` int(1) NOT NULL default '1', `code` int(1) NOT NULL, `sms` int(1) NOT NULL, `email` int(1) NOT NULL, `smsuser` varchar(10) NOT NULL, `smspass` varchar(10) NOT NULL, `smsno` varchar(10) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 ; نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1064 مواجه شد You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8' at line 10 SQL=CREATE TABLE `fdvxf_joominatackingset` ( `id` int(1) NOT NULL default '1', `code` int(1) NOT NULL, `sms` int(1) NOT NULL, `email` int(1) NOT NULL, `smsuser` varchar(10) NOT NULL, `smspass` varchar(10) NOT NULL, `smsno` varchar(10) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 ; SQL = CREATE TABLE `#__joominatackingset` ( `id` int(1) NOT NULL default '1', `code` int(1) NOT NULL, `sms` int(1) NOT NULL, `email` int(1) NOT NULL, `smsuser` varchar(10) NOT NULL, `smspass` varchar(10) NOT NULL, `smsno` varchar(10) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) TYPE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 ; من کاری رو که آقا مصطفی گفت رو انجام دادم اما باز با این error رو برو شدم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fariborz1359 3 ارسال شده در بهمن 92 من هم دقیقا همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر