fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 سلام اين هم تب ساز SP TAB كه هر 12 تا استايلش را راست چين كردم اين تب ساز در نوع خود بسيار عالي است و من واقعا از اين تب ساز خوشم مي آيد به نظر من بهترين است دانلود دمو فارسي اش نكردم ، البته واقعا چيزي براي فارسي كردن نداشت ، خيلي ساده است ولي كاملا راست چين شده است:002: 7 واکنش ها : folani، nvd.imani، drwood و 4 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام دست شما درد نکنه برای ج1.5 راست چین شدش رو ندارین؟خیلی گشتم.برای 1.5 هرچی پیدا کرده بودم فارسی بود ولی راست چینن نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دست شما درد نکنه برای ج1.5 راست چین شدش رو ندارین؟ خیلی گشتم.برای 1.5 هرچی پیدا کرده بودم فارسی بود ولی راست چینن نبود سلام این هم لینک دانلود ************************* ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قانون شماره 6 تالار را مطالعه فرمایید ! 1 واکنش ها : nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در آذر 92 ممکنه بگید که چطوری این کار رو انجام دادید تا یاد بگیریم. من هر چی سعر کردم نتونستم انجامش بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما منظور راستچین کردن می باشد؟ می باید به css مسلط باشید تا بتونید انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در فروردین 93 هنگام نصب این خطا ظاهر میشه JInstaller: :نصب: فایل /......../public_html/tmp/install_534be89fce54a/language/en-GB.mod_sptab.ini موجود نیست 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در آبان 93 دقيقا براي من هم همين ارور رو داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما لطفا سوال جدید در تاپیک جدید از قدیمی های تالار این حرکت ها بعید است !!! 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 93 میگه زبان مازول موجود نیست اما دوستان مشکلی در ماژول نیست و می تونید بدون مشکل با ماژول کار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر