ghadiresf 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام بچه ها این ماژول تب هاش راست چین نشدههست هر کاری کردم نتونستم نسخه ای ندارین راست چین شده باشه یا یکی ضحمتش را بکشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahe1949 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من اين ماژولو نصب كردم راست چين هم كردم تا 3 تب روش ايجاد كردم و تا يه مدت خيلي خوب كار مي كرد و هيچ مشكلي هم نداشت اما يه دفعه يك متوجه شدم كه تب سوم از كار افتاده يعني اينكه تب سوم ديده ميشه ولي داخلش سفيده مشكل از چيه ؟ من هر چي ماژول اضافه هم كه فكر مي كردم شايد مشكل از اون باشه پاك كردم ولي بازم نشد حالا چي كار كنم؟ يا اگه تب ساز ديگه مثل اين ميشناسيد بهم معرفي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوستان عزیز ماژول یا پلاگین؟؟؟ جوملا 1.5 یا 2.5؟ ماژول بیسار خوب تب ساز برای جوملا 1.5 و 1.7 یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahe1949 0 ارسال شده در مرداد 91 ماژول واسه جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز بجای اینکه بنویسی جوملا 2.5 و منتظر بمونی زحمت بکش جستجو کن!!! نمونه 1 نمونه2 موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elahe1949 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزيز تمام اين ماژول هايي كه زحمت مي كشي و ميدي من خودم گرفتم و تست كردم ولي هيچ كدوم پاسخگوي نياز م نيست فقط sp tab مناسب بود كه اونم به مشكل خورد و تنها دليل اينكه اينجا مطرح كردم واسه اين بود كه دقيقا مشكل sp tab رو بتونم حل كنم و ازتون درخواست كردم اگه ماژولي سراغ داريد كه دقيقا مثل sp tab عمل ميكنه بهم معرفي كنيد در ضمن نمونه 1 كه گذاشتي همون sp tab هست لطفا سوالاتو دقيق بخونيد و اگه راه حلي داريد ارائه بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما فرمودید مشکلتون با چپ چین بودنه که بنده هم معرفی کردم پس لطفا درخواست راهنمایی میکنید مشکلاتتون رو کامل بفرمایید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند درضمن ممکنه مشکل از قالبتون باشه یا تداخل افزونه هایی که نصب کردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز شما فرمودید مشکلتون با چپ چین بودنه که بنده هم معرفی کردم پس لطفا درخواست راهنمایی میکنید مشکلاتتون رو کامل بفرمایید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند درضمن ممکنه مشکل از قالبتون باشه یا تداخل افزونه هایی که نصب کردید یا علی سلام ممنون از پاسخگويي شما من ماژول تب ساز رو نصب كردم اما وقتي اعضا وارد مي شوند فقط تب ها ديده مي شوند و براي مهمانان ديده نميشه از طرفي هم همه ي ماژول ها رو ديدم سطح دسترسيشون عموميه . به نظر شما مشكل از كجاست؟ لطفا به سوال من پاسخ بديد. منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 تب سازتون هم عمومیست؟ بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آذر 91 تب سازتون هم عمومیست؟ بررسی کنید بله ماژول تب ساز هم سطح دسترسي عمومي داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام فقط با همین افزونه مشکل دارید؟ جدیدا افزونه ای خاصی نصب نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آذر 91 سلام فقط با همین افزونه مشکل دارید؟ جدیدا افزونه ای خاصی نصب نکردید؟ بله فقط با اين افزونه مشكل دارم افزونه جديد هم اگر نصب شده باشه چه مشكلي ممكنه براي اين افزونه به وجود بياد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر