arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 سلام وقت بخیر آیکن های پرینت ، ایمیل و پی دی اف به طور پیش فرض در جوملا به گونه ای جایگذاری شده اند که در سمت چپ رو به روی تیتر قرار بگیرند ... حال اگر در قالبی نوار تیتر به طور کامل در عرض صفحه باشد ، جای این آیکن ها به هم می ریزد ... چطور می توان محل پیش فرض قرار گرفتن این آیکن ها در صفحات داخلی رو تغییر داد ؟ مثلا یک یا دو سطر پایین تر قرار بگیرند ... از اساتید و دوستان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایند www.lianmehr.ir با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام برای اینکار باید کدنویسی انجام داد می تونید از قالب پیش فرض جوملا ja_purity کمک بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 سلام برای اینکار باید کدنویسی انجام داد می تونید از قالب پیش فرض جوملا ja_purity کمک بگیرید یا علی سپاس بابت توجهتون یعنی می فرمایید این قالب رو که دارم استفاده می کنم کنار بزارم و از قالب دیگه ای استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 یا این کار بکنید یا اینکه باید با بررسی قالبهای دیگه این قابلیت رو خودتون به قالبتون اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام آیکنها رو فعال کنید . شاید بتونم کاری کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر