faze 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان عزیز سلام یه مشکلی برام پیش اومده و اونم اینکه هر وقت سایت من رو بخوایید ببینید با این ارور مواجه میشید PHP Error Message ...Fatal error: Cannot redeclare class SimplePie_Cache_MySQL in /home قالبی هم که استفاده میکنم قالب تابناک هزاره هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز ربطی به قالب نداره لطفاً آدرس سایت را بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز بهتر بود متن ارور رو کامل میزاشدید .. احتمالاً از Simplepie هستش.. یه سر به این لینک بزنید مشکلتون حل خواهد شد http://joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker/?action=TrackerItemEdit&tracker_item_id=16906 زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز من توی سایت شما گشتم و چند صفحه را هم دیدم البته ترسیدم زیاد بگردم ولی مشکلی که گفتید را ندیدم :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر