mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام. من یه قالب می خوام برای سایتم که آموزشی هست اما هر قالبی رو دانلود کردم یه جاش مشکل داشت.خیلی از قالبا فقط هدر رو نمایش می ده!! میشه لطفا یه قالب قارسی بهم معرفی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام به شما توصیه می کنم از بسته های نصبی استفاده کنید که همه چیش کامله و فقط کافی است اطلاعات خودتونو جایگزین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 میشه لینکشو بدین؟! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز منظور از بسته های نصبی قالب خاصی نیست. منظور تین است که یک قالب مشخصی رو با تمام امکانتی که درونش قرار میدن رو در یک جوملا بصورت بسته نصبی در میارن. یعنی وقتی اون جوملا {بسته نصبی } رو در هاست یا رو لوکال نصب می کنید در مرحله آخر باید نصب اطلاعات نمونه رو بزنید. با این کار یک قالب از قبل طراحی شده با امکانات خاصی در اختیار دارید. در همین انجمن چندین بسته نصبی معرفی شده که می تونید دانلود کنید و نصب کنید تا بهتر این موضوع رو درک کنید. مثلا : http://forum.joomina.ir/thread-15063.html در تاپیک بالا بسته Quickstart رو دانلود و نصب کنید. اینگونه قالب هایی که بصورت بسته نصبی در اومدن در همین انجمن و توی نت زیاده. باید به سلیقه خودتون انتخاب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 ممنون دانلود کردم اما باز نمی شه! نصبم نمیشه! مشکل از چیه؟!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 منظور از باز نمیشه چیست؟ چیزی که دانلود کردید جوملا 2.5 می باشد. باید در هاست یا لوکال نصب کنید. عینا که یک جوملا رو نصب می کنید. باید در مرحله آخر نصب اطلاعات نمونه رو بزنید. این کارها رو انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 اصلا دانلودش ناقصه! لطفا خودتون دانلود کنین!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز من تست کردم مشکلی در دانلود نداشت. شما منظورتون چیه ناقصه؟ ارور خاصی میده؟ اگه بازم نتونستید من این قالب رو دارم بگید تا براتون آپلود کنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 وقتی می خوام از حالت زیپ خارج کنم error میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام به نظر میرسه با نحوه استفاده از ماژول ها مشکل دارید .اگه از بسته نصبی استفاده نکنید بهتر یاد میگیرید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در مرداد 91 میشه لطفا یه قالب بهم معرفی کنین؟! که درست باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز در سایت های مختلفی هزاران قالب جوملا موجوده. توی همین انجمن یا سایت تک وب دیزاین یا ... شما توی گوگل سرچ کنید. ضمنا فکر نکنم مشکل از قالب black&white بوده باشه. شما نرم افزار زیپت چک کن ببین مشکل از اون نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 91 میشه لطفا یه قالب بهم معرفی کنین؟! که درست باشه! سلام همه ی قالب ها و بسته هایی که وجود داره سالم هستند و مشکلی ندارند. بیشتر فایل های موجود در سایت جوملا رمز دارند. رمز: www.joomina.ir در صورتی که کمکی خواستین می تونین پیام خصوصی بزارین بنده در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر