tts2019 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من از افزونه linkexchange-joomina-ir براي تبادل لينك هوشمند استفاده كردم حالا وقتي ميرم با سايت هاي ديگه تبادل لينك دوطرفه انجام بدم با اينكه لينك سايت مورد نظر رو در سايتم قرار ميدم وقتي مي خوام لينك سايتم رو در سايت اون بنده خدا ثبت كنم مي نويسه : لينك ما در سايت شما پيدا نشد هر جا رفتم همين رو مي نويسه.:s فكر ميكنم اون سايت ها فقط صفحه اصلي رو مي گردند و حال اينكه لينك سايت اونها به صورت خودكار در غير صفحه اصلي ثبت مي شه و اين دست من نيست كه توي صفحه اصلي قرارشون بدم حالا چكار كنم. لينك ها اينجا ثبت مي شن http://www.00020.ir/index.php?option=com_jvle&view=jvle&Itemid=21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 91 ببین عزیز خیلی سادس شما هنگام ثبت سایت خودتون رد سایت اون طرف چه ادرسی رو میدین؟ به این مسئله دقت فرمایید که تبادل لینک اتوماتیک از این بابته که مثال من تو صفحه اول بلاگم لینک شما رو ثبت میکنم حالا ادرس صفحه اصلیمو میدم به سیستم شما که چک میکنه و لینک رو قرار میده... حال وقتی من لینک شما رو داخل تبادل لینک خودکارم بزارم ادرس صفحه اصلی بدم به سیستم تبادل لینک شما لین رو 100% چیدا نخواهد کرد متوجه مشکل شدین؟ یا حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر